Terug naar blog
blog head
Amriesh Rambhajan 18 september 2020

Amriesh, Recruiter Salarisadministratie: "Ik haal voldoening uit het helpen van mensen."

Amriesh, Recruiter Salarisadministratie bij Strictly People. We stellen Amriesh Rambhajan graag aan je voor. In dit interview kom je meer over hem te weten en waarom hij graag bij Strictly People werkt. 

Kun je iets meer over jezelf vertellen?

Ik ben geboren en getogen in Den Haag, voor de liefde verhuisd naar Rotterdam en de laatste 4 jaar met veel plezier woonachtig in 's Gravendeel in de gemeente Hoeksche Waard. Ik ben 38 jaar oud, 14 jaar samen met Kim en 5 jaar getrouwd.

Hoe ben je in het recruitmentvak terecht gekomen?

De afgelopen 12,5 jaar heb ik ervaring opgedaan bij een grote speler in de uitzendbranche. Begonnen als intercedent en doorgegroeid naar een senior managementfunctie. In de afgelopen jaren ben ik veelvuldig in contact geweest met organisaties en kandidaten in diverse branches en op verschillende niveaus. De dynamiek en verantwoordelijkheid in deze functie pasten heel erg goed bij mij, alleen miste ik de gesprekken met de werkzoekenden. Uiteindelijk heb ik vorig jaar na veel wikken en wegen de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een functie die het beste bij mij als persoon past, als recruiter!

Waarom Recruiter Salarisadministratie bij Strictly People?

Het motto van Strictly People: Altijd een goed gevoel! is een motto waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik ben super positief ingesteld en ik haal voldoening uit het helpen van mensen. De tijd en ruimte die ik krijg om het goede gevoel over te dragen aan klanten en kandidaten is voor mij een perfecte werkwijze. Ik heb de periode vanaf het moment dat ik het gesprek met Wim heb gehad tot nu, het moment dat ik uitstekend ben opgevangen op mijn eerste dag en nu mijn eerste blog schrijf, als zeer positief ervaren. Wat een energie, drive, maar vooral ook veel plezier straalt er af van dit geweldige team. Lees hier meer over Strictly People.

Super trots dat ik deel mag uitmaken van dit team. Wellicht tot snel!

Strictly People: altijd een goed gevoel! En bekijk onze salarisadministratie vacatures.

Op de werkvloer

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren