Terug naar blog
blog head
Strictly People 26 maart 2024

Maak kennis met Eva

Maak kennis met Eva Boschman. Wellicht ken je haar al wel via een van haar tweewekelijkse blogs, waarin ze alles rondom recruitment en salarisadministratie beschrijft en onderzoekt. In dit interview kom je meer over Eva en haar passie voor recruitment te weten.  

Kun je iets meer over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Eva Boschman. Ik woon in Breda samen met mijn vriend Lucas en onze twee katten Otto en Otis. Ik hou van sporten, gezelligheid en spelletjes doen.  

Hoe ben je in het recruitmentvak terechtgekomen? 

Ik heb geen recruitment achtergrond. Ik heb namelijk hiervoor Engelse literatuur gestudeerd en het plan was dan ook om daarin verder te groeien. Na het afronden van mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een baan. Wat voor mij erg belangrijk is, is het helpen van mensen en sociaal bezig zijn. Ik ben toen bij recruitment terechtgekomen omdat ik hier mijn sociale vaardigheden kan inzetten om iemand te begeleiden naar zijn of haar volgende stap.  

Het laatste anderhalf jaar heb ik dus het recruitmentvak ‘on the job’ geleerd en ben ik er ontzettend fan van geworden.  

Het leukste aan recruitment vind ik het spreken van de kandidaten. Wanneer iemand openstaat voor iets nieuws en het uiteindelijk ook lukt om iets te vinden wat goed bij ze past geeft mij dat een fijn succes gevoel.  

Waarom Recruiter Salarisadministratie bij Strictly People? 

Strictly People is een bedrijf dat zich vooral inzet op het persoonlijke vlak. We leggen geen druk op elkaar, de klant of een kandidaat door het stellen van harde targets die we per se moeten halen. We werken vanuit de behoefte om mensen te helpen. Hierdoor zijn we als bedrijf heel succesvol en hebben we meer tijd om een goede match te maken.  

Ik ben het recruitmentvak leuk gaan vinden door de manier waarop we bij Strictly People werken. Er is veel ruimte voor gezelligheid en spelletjes, maar ook voor samenwerken en ondersteunen. Hierdoor kunnen we heel efficiënt werken. 

Wat is jouw goed gevoel momentje? 

Het komt weleens voor dat ik iemand spreek die ontzettend twijfelt over een nieuwe baan. Door op dat moment juist die persoonlijke tijd te nemen en diegene zelf een goede keuze te laten maken, kan je het succesvol afronden. Om te horen dat iemand uiteindelijk goed op zijn plek zit is mijn goed gevoel momentje.  

Ben jij benieuwd naar de blogs van Eva? Je kunt ze hier bekijken. 

Strictly People: altijd een goed gevoel! En bekijk onze salarisadministratie vacatures

Algemeen
Onze Recruiter Vertelt

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren