Terug naar blog
blog head
Strictly People 04 juni 2024

Maak kennis met Giulia

Een gepassioneerde en ondernemende marketeer die niet weg te slaan is bij Strictly People. Na verschillende stages en zomervakanties te zijn blijven plakken is Giulia nu al een aantal jaar onze creatieve kracht achter alles wat we doen. In deze blog vertelt ze waarom het zo leuk is om bij Strictly People te werken. 

Kun je iets meer over jezelf vertellen?  

Mijn naam is Giulia Keizerwaard. Ik ben 27 jaar oud en samen met mijn man en zoontje Noah woon ik in Vlaardingen. Waar ik blij van word? Tijd doorbrengen met mijn gezin, samen leuke dingen doen en mooie herinneringen maken samen. Maar ook geniet ik enorm van momenten met vrienden en familie!  

Hoe ben je in het marketingvak terechtgekomen? 

Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met marketing. Ik kom uit een ondernemende familie en als klein meisje vond ik het al leuk om mee te denken hierover. Na mijn havo heb ik de opleiding Ondernemerschap & Retail Management gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn tweedejaarsstage ben ik bij Strictly People terechtgekomen. Ik ben toen gestart als stagiaire Arbeidsmarktcommunicatie, in de zomervakanties blijven hangen als extra kracht en na de zomer weer teruggekomen als derdejaars stagiaire. Na het afstuderen kon ik toch geen afscheid nemen en ben ik in 2020 vast aan de slag gegaan als Marketeer bij Strictly People. 

Waarom Marketeer bij Strictly People? 

Ja, waarom Strictly People? Dat blijkt eigenlijk al wel uit het feit dat ik na twee stages en vakantiebaantjes weer terug ben teruggekomen. Bij Strictly People voelt het als thuiskomen. Samen met het team hebben we veel lol, kunnen we onszelf zijn maar we willen ook allemaal elke dag een beetje beter worden. We zijn mega fanatiek, dagen elkaar graag uit en willen allemaal de beste zijn in wat we doen. Heb je een tof idee? Dan roepen we hier: ga het maar doen! En daar leer je zo ontzettend veel van. Bij Strictly People krijg je de vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen, toffe projecten op te zetten, maar vooral te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.  

Wat is jouw goed-gevoel-momentje? 

Mijn goed-gevoel-momentje is toch wel de maandag op kantoor. Wanneer we na het weekend het kantoor binnenstappen en elkaar al uitdagen om een spelletje te spelen wie er voor koffie en koeken moet zorgen bij de vergadering en vervolgens vol energie en goede ideeën samen de nieuwe week starten!

Strictly People: altijd een goed gevoel! En bekijk onze salarisadministratie vacatures

Algemeen

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren