Terug naar blog
blog head
Strictly People 16 september 2020

Het goede gevoel van Interim Salarisadministrateur Aicha Edaoudi

Als Interim Salarisadministrateur heeft Aicha de afgelopen maanden via Strictly People gewerkt aan een uitdagende opdracht. In dit interview vertelt deze ervaren interim salarisadministrateur meer over zichzelf en hoe zij de afgelopen maanden bij Strictly People ervaren heeft. 

Zou je jezelf even voor kunnen stellen?

Aicha: “Mijn naam is Aicha Edaoudi en ik ben 50 jaar jong. Ik ben moeder van 2 dochters (23 en 18 jaar) en ik ben woonachtig in Eindhoven. Ik heb al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie.”

Hoe ben je met Strictly People in contact gekomen en hoe heb je dit contact ervaren?

Aicha: "“Ik ben in contact gekomen met Strictly People via een vacature die ik voorbij zag komen in een post op LinkedIn. Het contact met Strictly People heb ik als fijn ervaren. Daarnaast vond ik het fijn dat Strictly People haar werknemers niet vergeet en ze je af en toe en verwennen met een presentje.” 

Kun je iets vertellen over je interim opdracht?

Aicha: “De afgelopen maanden heb ik bij Archipel Zorggroep gewerkt als Salarisadministrateur en Coördinator. Naast mijn werkzaamheden heb ik geholpen met het implementeren van een nieuw systeem, AFAS. Ook heb ik mijn kennis op het gebied van wet- en regelgeving overgedragen aan mijn collega’s."

Wat maakt de salarisadministratie voor jou zo'n mooi vak? 

Aicha: “Het is belangrijk om foutloos en nauwkeurig te werk gaan. Dit zorgt voor een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat zorgt weer voor positieve energie, om de salarissen op tijd te leveren. Daarnaast is het een breed werkveld waarbij de uitdaging er steeds in blijft zitten.” 

Merk je door corona een verschil in je functie als interim salarisadministrateur? 

Aicha: “De werkzaamheden stapelden zich op doordat collega’s niet op kantoor aanwezig konden zijn. Daarnaast was het lastig om even ‘snel' met je collega’s te gaan overleggen, omdat ze niet op kantoor aanwezig waren.”

| Aicha: “Wat ik positief vind is dat Strictly People snel reageert als je contact met hen opneemt. Ik heb een goede en fijne samenwerking gehad.”

 

Heb je als ervaren salarisadministrateur een sollicitatietip voor andere interim salarisadministrateurs? 

Aicha: “De tip die ik iedereen mee wil geven is om duidelijk aan te geven wat je kwaliteiten zijn. Hoe duidelijker het beeld, hoe makkelijker het gesprek. Wees dus goed voorbereid!” 

Tot slot dan: hebben we jou een goed gevoel kunnen geven tijdens het proces?

 Aicha: “Wat ik positief vind aan Strictly People is dat ze snel reageren als je contact met hen opneemt en ze dan ook snel handelen. Al met al heb ik een goede en fijne samenwerking en ervaring gehad met Strictly People.”

 

Ook als Interim Salarisadministrateur aan de slag met uitdagende en complexe opdrachten op het gebied van salarisadministratie?
Bekijk hier onze interim salarisadministratie vacatures

Altijd een goed gevoel

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren