Terug naar blog
blog head
Strictly People 08 april 2024

Maak kennis met Koen

Een echte levensgenieter uit Brabant die zijn dagen vult met voetbal, recruitment, en vooral veel gezelligheid. Als recruiter bij Strictly People deelt Koen zijn ervaringen, het plezier van samenwerken met collega's en het goede gevoel dat ontstaat wanneer salarisprofessionals waardering uitspreken voor een nieuwe opdracht. 

Kun je iets meer over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Koen. Ik ben 25 jaar en ik woon in Oudenbosch. Voetbal spelen en kijken doe ik het allerliefste en ik doe graag leuke dingen met familie of vrienden. Verder geniet ik ook van lekker op vakantie gaan en een mooie (verre) reis maken. 

Hoe ben je in het recruitmentvak terecht gekomen? 

Ik heb hiervoor organisatiewetenschappen gestudeerd. Veel mensen die dit hebben gedaan gaan uiteindelijk de consultancy in en werken bij adviesbureaus. Voor mijn studie heb ik een stage moeten doen en tijdens deze stage heb ik gewerkt aan een recruitmentproject bij een bedrijf. Hierbij was ik het aanspreekpunt voor verschillende bureaus en dit was ontzettend leuk om te doen.  

Vervolgens werd ik benaderd door Eva voor de functie Recruiter bij Strictly People. Omdat het project tijdens mijn stage zo goed was bevallen en omdat Eva mij goed wist te overtuigen, vond ik dit meteen een mooie kans die ik graag met beide handen wilde aanpakken. Hoewel mijn opleiding niet per se veel met recruitment te maken heeft gehad, zit ik dus wel heel goed op mijn plek hier.  

Waarom Recruiter Salarisadministratie bij Strictly People? 

Bij Strictly People is elke dag anders. Ik vind het leuk om zo veel in contact te staan met mensen, zowel met kandidaten als collega’s. De functie kent veel uitdaging maar er is ook genoeg plezier te beleven. Samen met collega’s borrelen we vaak in één van de gezellige café’s in Zevenbergen, gaan we weekendjes weg, en delen we onze liefde voor lekker (en veel) eten. En laten we eerlijk zijn, het is stiekem ook fijn dat ik dicht bij kantoor woon. 

Wat is jouw goed gevoel momentje? 

Momenteel ben ik recruiter voor interim vacatures. Een wereld waarin snel geschakeld moet en kan worden en je er snel bij moet zijn. Mijn ultieme goed gevoel momentje is wanneer een salarisprofessional zijn of haar waardering uitspreekt wanneer ze weer op een leuke opdracht zitten.  

Strictly People: altijd een goed gevoel! En bekijk onze salarisadministratie vacatures

Algemeen

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren