Terug naar blog
blog head
Strictly People 23 april 2024

Maak kennis met Anne

Een achtergrond in mediaproductie en een onverwachte passie voor marketing. In deze blog deelt onze collega Anne haar ervaringen bij een klein maar creatief marketing team bij Strictly People.  

Kun je iets meer over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Anne van Vliet. Ik ben 24 jaar en ik woon in Zevenbergen met mijn vriend Jim en zoontje Ruben. In 2023 ben ik moeder geworden en sindsdien genieten we samen van ons mooie gezinnetje. Verder vind ik het fijn om lange wandelingen te maken en breng ik veel tijd door met familie en vrienden.  

Hoe ben je in het marketingvak terecht gekomen? 

Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een leuke baan. Hierdoor ben ik in 2021 terechtgekomen bij een marketingbureau in Breda waar ik verschillende klanten voorzag van SEO en SEA campagnes. Daarna ben ik benaderd door Strictly People en heb ik de stap gezet om mezelf meer te gaan verbreden in het marketingvak en arbeidscommunicatie.  

Tijdens mijn studie Media & Entertainment Management heb ik een aantal marketing vakken gevolgd, maar lag de focus voornamelijk op media productie. Echter had ik nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om van marketing mijn beroep te maken en ben ik erg blij dat ik alle kans krijg om hier steeds beter in te worden en om meer kennis op te doen! 

Waarom Marketeer bij Strictly People? 

De marketingafdeling bij Strictly People is klein maar fijn. We werken erg nauw met elkaar samen. Er is veel ruimte voor creativiteit en niks is te gek! Ik vind het leuk dat de dagen en taken veel van elkaar verschillen. Ik duik in alle analytics, schrijf teksten en blogs voor de website en socials, optimaliseer de website, en nog veel meer. De vrijheid die Strictly People hierin biedt is erg fijn. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar passie écht kan najagen en dat we samen nog beter kunnen worden in wat we doen.  

Wat is jouw goed gevoel momentje? 

Marketing is soms lastig meetbaar. Wanneer ik uit een creatief idee een mooie campagne kan opzetten om Strictly People meer onder de aandacht te brengen geeft mij dat een goed gevoel. We gaan samen voor een mooi resultaat. 

Strictly People: altijd een goed gevoel! En bekijk onze salarisadministratie vacatures

Algemeen

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren