Altijd een goed gevoel

Wie wij zijn

Ons verhaal

We zijn geen typisch werving- en selectiebureau voor salarisadministrateurs, dat klopt. Wat we wel zijn? Energiek, innovatief en een heel hecht team. We willen morgen beter zijn dan vandaag. En altijd de beste salarisadministrateur voor de vacature vinden. Al moeten we er alles voor doen. 

Altijd een goed gevoel. Echt altijd. Dat kunnen wij niet loslaten. Je merkt het al als je een voet over de drempel van onze kantoren zet. Aan hoe wij alles op alles zetten om jou een goed gevoel te geven, maar vooral aan de glimlach op ons, en jouw gezicht.

Onze kantoren in Middelburg en Zevenbergen zijn dan misschien niet typisch, ze geven ons wel veel energie. Energie om te doen waar we goed in zijn en het liefst nog veel beter in willen worden. Neem de alpaca-mer: van velen de favoriete plek op kantoor om ongestoord salarisadministrateurs te kunnen bellen. 

We hebben 1 gezamenlijk doel: samen willen we gewoon heel goed goed zijn in wat we doen. We willen alleen de allerbeste salarisadministrateur voor de vacature vinden, alleen de allermooiste vacatures invullen en onze kandidaten en klanten altijd een goed gevoel geven.


                    Saskia                     van der                     Aa

Saskia van der Aa

Marketeer
saskia@strictlypeople.nl
+31 6 3813 7829
Saskia is altijd bezig met:
Strictly People onvergetelijk te maken. Saskia gaat voor ijzersterke marketingstrategieën en is gek op innovatie, design en taal. Want ‘altijd een goed gevoel’ moet wel een beetje mooi zijn en lekker klinken.

Goed gevoel momentje van Saskia:
"De alpaca-mer is mijn favoriete ruimte op kantoor. Het ging 2 jaar geleden heel snel: van een grap op kantoor naar kunstgras op de vloer. Dat is ook wel de ultieme vrijheid bij Strictly People. Doen waar je blij van wordt. En kijk nu hoe trots we stiekem allemaal op deze vergaderkamer vol fluffy alpaca's zijn."
Whatsapp Mail

                    Eva                                         Boschman

Eva Boschman

Recruiter
eva@strictlypeople.nl
+31 6 3904 5215
Eva is misschien wel onze meest enthousiaste collega. Of het nu om potjes tafelvoetbal gaat of gesprekken met kandidaten, met haar lach op haar gezicht weet ze te altijd te scoren. Haar grote interesse voor salarisadministratie en de mens achter het vak maken haar een fantastische matchmaker binnen de salarisadministratie.  
Whatsapp Mail

                    Giulia                                         Henriques Dupret

Giulia Henriques Dupret

Marketeer
giulia@strictlypeople.nl
+31 6 5058 9554

Giulia is altijd bezig met:
Content. Giulia is de contentqueen van Strictly People. Video’s, vacatureteksten, social media posts; zij zorgt voor een goed gevoel in álles wat je online ziet. Kan toveren met taal en design. Heeft een aanstekelijke lach en dansende krullen.

Het goede gevoel van Giulia:
"Na mijn eerste stage kwam ik terug voor een tweede, en na mijn tweede stage werd afscheid nemen nog zoveel moeilijker! Nu werk ik inmiddels bijna een jaar als marketeer bij Strictly People. Afscheid nemen doe ik voorlopig niet meer!"

Whatsapp Mail

                    Michelle                                         Kooijman

Michelle Kooijman

Sourcer
michelle.kooijman@strictlypeople.nl
+31 6 4739 1896

Michelle is altijd bezig met:
Speuren. Het liefst de hele dag! Jij zoekt iemand, Michelle vindt hem. Als sourcer vindt ze online precies de salarisadministrateurs die onze recruiters zoeken. Ook is deze fanatieke voetbalster, die regelmatig ook een balletje door het kantoor heen schiet, gek op innovatie en innovatieprojecten, die ze razendsnel opzet en uitvoert.

Goed gevoel momentje van Michelle:
"Ik werd zelfs eens benaderd door een vrouw die een vakantieliefde terugzocht."

Whatsapp Mail

                                                             Miranda Jobse

Miranda Jobse

Finance
info@strictlypeople.nl
+31 6 3050 1690

Miranda is altijd bezig met:
Zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Of dat nu collega’s, kandidaten of interimmers zijn. Ze heeft een enorm luisterend oor en zo mogelijk nóg grotere voelsprieten. En als zuunige Zeeuwse is ze een uitstekende financial.

Het goede gevoel van Miranda:
"Hoe groot de uitdaging ook is, individueel of voor het hele bedrijf, we delen lief en leed en staan elkaar bij."

Whatsapp Mail

                    Amriesh                                         Rambhajan

Amriesh Rambhajan

Recruiter
amriesh@strictlypeople.nl
+31 6 8336 2709

Amriesh is altijd bezig met:
Verbinden. Amriesh is de beste vriend van ons allemaal. Altijd goedlachs. Een fantastische recruiter die de verbinding weet te leggen in elke vergadering, met elke kandidaat en met elke vacature. Weet stiekem ieders hart te veroveren met zijn interesse in mensen, zijn goede lach en zijn voorkeur voor heerlijk eten. Het liefst elke lunch, maar vooral op woensdag. Is het al woensdag?

Het goede gevoel van Amriesh:
"De tijd en ruimte die ik bij Stricty People krijg om het goede gevoel over te dragen aan klanten en kandidaten is voor mij de perfecte werkwijze."

Whatsapp Mail

                    Wim                                         van den Nobelen

Wim van den Nobelen

Recruiter
wim@strictlypeople.nl
+31 6 5060 2624

Wim is altijd bezig met:
Het vinden van de beste salarisadministrateurs voor zijn vacatures. Stoppen doet hij nooit. Wim zit sowieso nooit stil. Hij heeft de beste ideeën, is recruitmentkoning en -dinosaurus in een en heeft een ontembare energie. Daagt dagelijks collega’s uit met spelletjes, raadsels, kansberekeningen en vertelt elke dag de mooiste verhalen.

Het goede gevoel van Wim:
"Iedere dag met een team van specialisten toewerken naar een optimale match. Dat geeft mij een goed gevoel."

Whatsapp Mail
odie

Strictly Odie

Kantoorknuffel
Odie@strictlypeople.nl
Voor knuffelverzoeken en hondenpraatjes

Odie is altijd bezig met
De vereenzelviging van een goed gevoel. Odie ís altijd een goed gevoel. Inspiratie nodig? Odie. Een goede gesprekspartner nodig? Ook Odie. Een goede knuffel? Odie, natuurlijk. We zeiden het toch: altijd een goed gevoel.

Het goede gevoel van Odie
“Ik heb een eigen voerbak met het Strictly People logo en mijn naam erop. En weet je hoe leuk het is om de hele dag te kunnen knuffelen? Altijd een goed gevoel voor iedereen! Waf!”

Mail
odie
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

Heb je al een account? Log hier in
Strictly People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.