Terug naar blog
blog head
Strictly People 16 september 2020

Het goede gevoel van Gianno Beij

Gianno ging enige tijd geleden via Strictly People aan de slag bij TMF Group in Amsterdam. In een interview met Gianno gingen we in gesprek over zijn ideale opdracht en hoe hij de dienstverlening van Strictly People tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft ervaren.

Zou je jezelf even voor kunnen stellen?

Ik ben Gianno Beij, 27 jaar en geboren en getogen in Den Haag. Ik houd van sporten, voornamelijk (beach)volleybal maar ik vind het ook leuk af en toe iets nieuws te proberen zoals tennis of squash.

Kun je iets vertellen over je huidige opdracht als interim Salarisadministrateur?

Op dit moment werk ik bij TMF Group. Voor deze internationale organisatie factureer ik vanuit Rotterdam aan zogeheten global clients over de hele wereld. Dit doen we namens de lokale kantoren, aan wie de omzet uiteindelijk wordt toegekend.

Waar moet de ideale interim opdracht voor jou aan voldoen?

Mijn ideale opdracht is er een waarbij ik veel van de organisatie kan zien. Ik vind het leuk om de verbindende factor te zijn tussen afdelingen om zo positief bij te dragen aan de gezamenlijke doelstellingen. Bij mijn huidige opdracht is bijvoorbeeld veel informatie uitwisseling tussen afdelingen. Dit zorgt ervoor dat ik me niet afgezonderd voel op een eiland binnen de organisatie.

| Gianno: “Er wordt door Strictly People over alles gesproken. Van je kansen bij het solliciteren tot aan onderhandelen over je salaris."

Hoe ben je met Strictly People in contact gekomen?

Wim van den Nobelen heeft contact met mij opgenomen voor een vacature. Uiteindelijk ben ik het voor die vacature niet geworden, maar ben ik wel doorverwezen naar zijn collega Stefan Schouten (verantwoordelijk voor interim opdrachten). Hij heeft mij verder geholpen.

Hoe heb je het contact met Strictly People ervaren?

Het contact verloopt erg prettig. Een goede balans tussen formeel en informeel. Daarnaast wordt er vooral met mij meegedacht in plaats van te denken aan wat per se voor Strictly People goed is.

Wat vond je het meest positieve aan het proces wat je bent aangegaan met Strictly People?

De openheid en eerlijkheid. Er wordt over alles gesproken, van je kansen bij het solliciteren tot aan onderhandelen over salaris. Er zijn geen geheimen. Althans, nog niet dat ik weet!

Ga jij ook aan de slag als Interim Salarisadministrateur via Strictly People? Bekijk onze interim salarisadministratie vacatures.

Altijd een goed gevoel

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren