Terug naar blog
blog head
Strictly People 18 juni 2024

Maak kennis met Isanna

Hoewel Isanna is afgestudeerd in Ruimtelijke Vormgeving, ontdekte ze al snel dat haar hart sneller ging kloppen van het helpen van mensen in hun zoektocht naar de perfecte baan. Haar eigen perfecte baan heeft ze gevonden bij Strictly People. In deze blog beschrijft Isanna hoe ze het vindt om recruiter voor salarisadministrateurs te zijn. 

Kun je iets meer over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Isanna de Vries. Ik ben 21 jaar en woon in Etten-Leur. Het liefste breng ik mijn vrije tijd door met mijn familie en vrienden. Verder hou ik erg veel van kunst, zo houd ik me dus ook veel bezig met schilderen, tekenen of bijvoorbeeld hout branden.  

Hoe ben je in het recruitmentvak terechtgekomen? 

Ik had nog geen ervaring in recruitment, ik heb namelijk Ruimtelijke Vormgeving gestudeerd. Ik vind het dus heel erg leuk om creatief bezig te zijn. Maar toen ik mijn studie had afgerond kwam ik er al snel achter dat ik het liever meer als mijn hobby wilde houden in plaats van mijn werk. Ik wilde liever een baan waarin je veel in contact zal zijn met mensen en mensen kan helpen. Zo sprak het recruitmentvak me heel erg aan, mensen kunnen helpen om gelukkig te zijn met hun werk.   

Waarom Recruiter Salarisadministratie bij Strictly People? 

Toen ik hier voor het eerst op sollicitatiegesprek kwam kreeg ik al gelijk een goed gevoel. Waar Strictly People natuurlijk ook voor staat 'Altijd een goed gevoel'. Zo is het ook meteen op me over gekomen. Een hele fijne werksfeer, super lieve collega's en ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen. Ik kwam thuis en dacht, dit is echt het bedrijf waar ik me gelukkig ga voelen.  

Wat is jouw goed gevoel momentje? 

S'ochtends ga ik met een goed gevoel naar m'n werk toe en s'avonds kom ik ook met een goed gevoel thuis. Thuiskomen met een gelukkig gevoel dat ik me echt op mijn plek voel bij Strictly People.  

Strictly People: altijd een goed gevoel! En bekijk onze salarisadministratie vacatures

Algemeen

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren