Terug naar blog
blog head
Strictly People 01 december 2020

Het goede gevoel van salarisadministrateur Audrey

Als Salarisadministrateur ging Audrey via Strictly People aan de slag bij SBA Flex in Tilburg. We vroegen haar hoe ze het sollicitatieproces via Strictly People heeft ervaren. 

Kun je jezelf even voorstellen?

Audrey: “Mijn naam is Audrey van Dam, half Grieks, 35 jaar, en geboren in Rotterdam. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend en kat in Tilburg. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn grootste passie. Collega’s beschrijven mij als: betrokken, open, sociaal en enthousiast.”

Hoe zag het sollicitatieproces er voor jou uit?

Audrey: “Na mijn schriftelijke sollicitatie werd ik gebeld door Amriesh met wat aanvullende informatie en vragen over mijn CV en werkgeschiedenis. Na dit gesprek werd ik uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek met Amriesh. In dit gesprek is hij dieper ingegaan op de vacature bij SBA Flex. Tevens werd ik in dit gesprek in de gelegenheid gesteld om meer informatie in te winnen over de organisatie en de vacature. Vervolgens werd ik uitgenodigd voor een eerste gesprek bij SBA Flex, voorafgaand aan dit gesprek geeft Amriesh je nog tips en tricks. Meteen na het eerste gesprek wederom gesproken met Amriesh om door te nemen hoe het gesprek was verlopen. Hierna werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek, waarbij ik ook weer tussentijds heb gesproken met Amriesh. Nadat bekend werd dat ik was aangenomen heeft Amriesh geholpen met de onderhandeling en finalisering van het contract.”
 

| Audrey: "Fijne begeleiding en hulp bij het proces."
 

Hoe heb je de benadering van Strictly People ervaren?

Audrey: “Van eerste gesprek tot het eind fijne begeleiding en hulp bij het proces. Fijn schakelen met Amriesh, goede tips en begeleiding.”

Op zoek naar een nieuwe baan en benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze salarisadministratie vacatures.

 

Algemeen
In gesprek met

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren