Terug naar blog
blog head
Michelle Kooijman 18 september 2020

Michelle: "Iedereen binnen Strictly People doet wat hij of zij leuk vindt."

Deze week stellen wij onze collega Michelle Kooijman aan je voor. We spraken over haar werk als sourcer, het kantoorleven en haar goede gevoel bij Strictly People. En als kers op de taart heeft ze een goed advies voor sollicitanten.

Hoe zou je jezelf beschrijven?

Ik zie mijzelf als een rustig en betrouwbaar persoon die hard werkt, de kat uit de boom kijkt en ingrijpt op het moment dat het nodig is. Buiten het werk om ben ik een echte voetbalfan.

Hoe ben je erop gekomen om bij Strictly People te starten?

Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie had ik een bijbaan bij Strictly People. Op een gegeven moment merkte ik dat ik het kantoorleven toch leuker vond dan ik had verwacht. Zo ben ik uiteindelijk blijven hangen bij Strictly People. Ik ben hier al ruim vier jaar werkzaam en voel me erg vertrouwd bij Strictly People.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en wat doe je precies?

Ik ben werkzaam als sourcer. Een sourcer doet als het ware het voorwerk voor de recruiter. Op basis van bepaalde criteria ga ik op zoek naar interessante kandidaten die de recruiter eventueel kan gaan benaderen voor een vacature. Daarnaast hou ik me bezig met het verbeteren van onze interne processen. 

Welke gebeurtenissen binnen je werk hebben een positief effect gehad op je leven?

De hele sfeer die binnen het bedrijf hangt en hoe er als werknemer met je wordt omgegaan vind ik heel prettig. Je krijgt vertrouwen in wat je doet.

Waar krijg je een goed gevoel van bij Strictly People?

Bij Strictly People kan en mag iedereen zichzelf zijn. Iedereen wordt gewaardeerd om zijn kracht en dat is ook onze werkwijze. Iedereen binnen Strictly People doet datgene waar hij/zij goed in is en leuk vindt. Daar krijg ik een goed gevoel van.

Welk advies zou jij sollicitanten willen meegeven?

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Wil je in contact komen met Michelle? Ze vindt het erg leuk om kennis met je te maken via LinkedIn. Bekijk haar LinkedIn profiel en nodig Michelle uit om onderdeel te worden van jouw netwerk!

Op de werkvloer

Lees verder

Populaire topics

Heb je al een account? Log hier in
Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden en vacatures afstemmen op jouw interesses. Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Weigeren