Snel zoeken

Blog

Categorie: Algemeen
Wim van den Nobelen4-12-2019 14:26

Oké, origineel is het niet. Maar soms geldt het credo ‘beter goed gejat dan slecht verzonnen’. Het doel heiligt de middelen dus. Vandaag een blog over boeken. De beste boeken. Voor financials. Want financials lezen. Toch? Het zijn net mensen, net als recruiters...

260bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn28-11-2019 13:58

Hoe denken onze kandidaten over Strictly People? Naar aanleiding van die vraag startte onze stagiaire Nicole deze week een onderzoek. Heb jij ooit gesolliciteerd via Strictly People of ben je weleens benaderd door een van onze recruiters? Laat je mening achter in het onderzoek!

73bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn21-11-2019 11:28

Drie enthousiaste studenten van de opleiding Communicatie bezochten Strictly People als oriëntatie op hun stageperiode. In deze blog én een video stellen ze zich voor en vertellen ze hoe ze hun dag bij Strictly People ervaren hebben.

110bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Michelle de Bruijn20-11-2019 14:58
 

Je wordt er tegenwoordig mee doodgegooid: robotisering en Artificial Intelligence in recruitment. Het ene event is nog niet afgelopen of het volgende staat alweer op de agenda. En overal tref je sprekers die deze onderwerpen weer aanhalen.

122bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn12-11-2019 10:59

Bij DeBasisFluvius gingen wij in gesprek met Diana Knijff-Mombarg, Coördinator personeels- en salarisadministratie. Zij vertelde ons over de samenwerking met Strictly People en de openstaande vacature voor een Salarisadministrateur.

161bekeken
Geen reacties
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.