Snel zoeken

Blog

Categorie: Algemeen
Henriques Dupret3-04-2020 12:52

Hoe ervaren salarisadministrateurs deze periode? We vroegen salarisadministrateurs om een enquête in te vullen. Er kwamen veel leuke en positieve reacties en we verwerkten de enquêteresultaten in een blog als positieve afsluiting van de  #altijdeengoedgevoelweek. Hiermee willen we alle salarisadministrateurs inzicht geven in de situatie van hun concullega’s en een steuntje in de rug geven in deze bijzondere periode. 

46bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Henriques Dupret2-04-2020 12:35

 

Het zijn roerige tijden op de arbeidsmarkt. Veel mensen werken vanuit huis, zijn hun baan kwijtgeraakt, zijn onzeker over de toekomst van hun baan en/of willen juist nu een stap zetten in de arbeidsmarkt. Wat kun je juist nu doen om ervoor te zorgen dat je cv & Linkedin profiel klaar zijn voor de zoektocht naar een nieuwe baan? Wij gingen in gesprek met Aaltje Vincent, expert op het gebied van solliciteren.  

109bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Saskia van Dam19-03-2020 11:52

Op het kantoor in Amersfoort gingen we in gesprek met Sharissa Berghorst, Corporate Recruiter bij VolkerWessels Telecom. We spraken haar over het kantoor, de cultuur binnen het bedrijf en de vacature van Project Controller.

106bekeken
Geen reacties