Snel zoeken

Blog

Categorie: Algemeen
Dijmon Tewelde6-12-2017 14:58


Anno 2017 worden studenten zo breed mogelijk opgeleid. Van studenten wordt verwacht dat ze van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte zijn. En niet alleen dat, nee, studenten moeten ook meegaan met de tijd, want alle bedrijven doen dat tegenwoordig. Op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen, weten hoe deze ontwikkelingen toegepast moeten worden in het dagelijks leven. Alles moet de student weten.
421bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Maurits Romberg30-11-2017 11:30


Fouten maken. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar om mij heen merk ik steeds weer dat het maken van fouten steeds minder geaccepteerd wordt. We leven in een tijd waarin prestaties, targets en tijdsdruk een grote rol spelen. Mede door de druk die vandaag de dag op ons uitgeoefend wordt willen we fouten het liefst vermijden en alles in één keer goed doen.Toch vergeten we daarbij misschien dat fouten cruciaal zijn om beter te worden in datgene waarin wij het liefst geen fouten maken.
438bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Wim van den Nobelen22-11-2017 11:04


In theater de Musketon mocht ik recent acte de présence geven voor de landelijke voorzitters van TalentPlus. Ik werd uitgenodigd om te sparren over de problemen die ouderen, 45+, ondervinden op de arbeidsmarkt. In een sessie die bijna 2 uur heeft geduurd heb ik uitgelegd hoe Recruiters naar kandidaten kijken. En in dit geval, naar oudere kandidaten.
Categorie: Algemeen
Wim van den Nobelen16-11-2017 8:52