Snel zoeken

Over ons

Vanuit onze kantoren in Rotterdam en Middelburg helpen we werkgevers en werknemers in heel Nederland elkaar te vinden. Dat doen we voor vacatures binnen de vakgebieden Finance en Salarisadministratie. Wij verzorgen de werving & selectie voor zowel vaste medewerkers als interim/tijdelijke (detachering en deta/vast) medewerkers. En dat doen we net even anders dan je misschien gewend bent.
 

Voor bedrijven
De menselijke factor
Onze focus? Onze klanten zo tevreden stellen dat zij altijd bij ons terugkeren. Hoe we dat doen? Door de vacature onze volledige aandacht te geven en door écht contact hebben met onze kandidaten. We tonen oprechte interesse, adviseren en zijn kritisch (naar de klant, kandidaat en onszelf).
Nobelisme: bepaal zelf de waarde
Bij een eerste plaatsing bepalen wij de waarde van onze dienstverlening; 21% van het bruto jaarsalaris, maar onze klanten mogen bij een volgende opdracht zelf bepalen wat zij onze dienstverlening waard vinden, omdat wij geloven dat klanten niet zomaar bij ons terugkeren. Wij noemen het Nobelisme. Dat betekent dat de fee in het vervolg dus hoger mag zijn bij tevredenheid, maar ook lager mag zijn wanneer daar een goed argument voor is. Wel zo eerlijk, vinden wij. Hoe dan ook, wij zullen altijd alles op alles zetten om jullie zo goed mogelijk verder te helpen met de invulling van de vacature.
Hoe we dat doen: van contact tot kandidaten
Wanneer een opdracht tot stand komt plannen we altijd een bezoek in. Om een beeld te krijgen bij het bedrijf, kennis te maken met onze contactpersonen en afspraken te maken over het verloop van het proces. Onze marketeers herschrijven de vacature en vervolgens gaan we aan de slag met sourcing en online campagnes om de allerbeste kandidaten voor jullie te vinden. We spreken alle kandidaten persoonlijk voordat we deze aan jullie voorstellen.
Contact
We vertellen graag meer over ons werk. Neem gerust contact op met Wim van den Nobelen of onze kantoren in Rotterdam en Middelburg voor vragen, een stukje advies voor vacatures op het gebied van finance en salarisadministratie of om jullie mogelijkheden te bespreken.


Voor kandidaten
Een persoonlijke benadering
Voor kandidaten betekent onze dienstverlening dat zij kunnen vertrouwen op een persoonlijke benadering. In het kennismakingsgesprek voor een finance of salarisadministratie vacature focussen we ons dan ook niet alleen maar op de zakelijke ontwikkeling van de kandidaat, maar staan ook persoonlijke aspecten centraal. Onze recruiters stellen vragen die anderen niet (durven te) stellen en schromen niet een spiegel voor te houden. Dit leidt tot open gesprekken waarin persoonlijkheid, drijfveren en ambities van de kandidaat helder naar voren komen.
Terugkoppeling/reflectie
Je ontvangt van ons een terugkoppeling/reflectie over hoe wij denken dat de 'gemiddelde' recruiter/gesprekspartner jou ziet. Hierin worden sterke en zwakke punten belicht, maar ook worden valkuilen en blind spots benoemd. Door ons beeld te schetsen willen wij dat jij als kandidaat zeker weet dat wij jou begrijpen. Alleen dan kunnen we een passende vacature voor je vinden. Daarnaast geven onze recruiters graag een reflectie waar jij als kandidaat echt iets aan hebt. Wij geloven dat de kandidaat van vandaag onze klant is van morgen. Daarom willen wij dat, al kunnen we geen baan of opdracht voor je vinden, het gesprek zo waardevol is dat dit alleen al de moeite van de kennismaking waard was.

Bekijk onze finance en salarisadministratie vacatures


 

Onze klanten: 

Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.