Snel zoeken

Naam:
H, M

Referentie

(Cijfer 9) Vorige week heb ik een prettig kennismakingsgesprek gehad met Wim. Binnen no time deed ging hij van start met zijn eigen levensverhaal waarbij zijn zakelijke en prive pieken en dalen uitgebreid de revue passeerden. Daarna was het aan mij om mijn lifeline te delen. Mijn ervaring is dat deze aanpak allerminst tot een standaard recruitmentgesprek leidt. De geijkte vragen "wat kun je" en "wat zoek je" bleven deze keer achterwege.
Na een nachtje slapen had Wim zich een beeld gevormd van mij. Dit toetste hij tijdens een telefonische terugkoppeling en wat te verwachten viel van iemand met 50.000 uur aan recruitment ervaring: het klopte verrassend goed! Uiteraard waren sommige zaken confronterend, maar daar was ik op voorbereid. Tevens wees hij mij op diverse verbeterpunten in mijn cv. Tip: lees zijn blogs hier op de site eens, daar staan nog meer praktische do's en dont's.
Kortom: een respectvolle en geinteresseerde niet-standaard kennismaking die hopelijk op niet al te lange termijn een mooi vervolg krijgt.
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.