Snel zoeken

Laprolan

Laprolan

Laprolan is specialist in de verkoop, marketing en distributie van medische hulpmiddelen in Nederland. Dit doen zij dit al meer dan 25 jaar met veel enthousiasme, aandacht en gedrevenheid onder meer op het gebied van anti-decubitus matrassen, urologie- en stomazorg en wond- en littekenzorg. Het assortiment omvat een groot aantal hoogwaardige medische hulpmiddelen om de zelfredzaamheid van patiënten te bevorderen en de efficiëntie van zorgverleners te vergroten.
Sinds 1 januari 2011 is Laprolan een onafhankelijke 100% dochteronderneming van Rochester Medical Corporation, gevestigd in Rochester in de Amerikaanse staat Minnesota en genoteerd aan de NASDAQ (ROCM). Rochester Medical is een vooraanstaand ontwikkelaar, producent en marketeer van silicone continentiezorgproducten. De overname van Laprolan maakt deel uit van het strategische groeiplan van Rochester Medical.

Deel dit bedrijf
Volg ons
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.