Snel zoeken

Camelot Beheer

Camelot Beheer

Camelot beheer B.V. levert totaal leegstandsbeheer, gericht op het optimaal bewonen, bewaken, beheren, verzekeren en benutten van leegstaand vastgoed. Doel van deze integrale aanpak is om leegstandsrisico's, zoals vandalisme, diefstal, kraak en verval te minimaliseren en rendement te maximaliseren. Camelot Europe is een, in 1993 ontstane, ambitieuze, groeiende onderneming met veertien kantoren en bijna tweehonderd medewerkers in zes Europese landen. In 2011 openen ze nieuwe kantoren in Zwolle, Glasgow en Berlin.
De organisatie kent een brede klantenkring, van gemeentes en rijksdiensten tot particuliere eigenaren, van kloosterordes tot bouwbedrijven. Camelot werkt tevens internationaal voor deelgemeentes in het drukke centrum van London, maar ook voor de particuliere eigenaar van een verlaten kasteel in de Belgische Ardennen. Hebben het beheer in handen voor het Engelse ministerie van Defensie een oude RAF vliegbasis, maar ook een woning met stallen in de Achterhoek.

Deel dit bedrijf
Volg ons
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.