Snel zoeken

Otto Work Force

Otto Work Force

OTTO Work Force in Europa
Behalve in Nederland, zijn we toonaangevend arbeidsbemiddelaar in Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Oekraïne, Bulgarije en Spanje.

Werken en leven in het buitenland
De grenzeloze mogelijkheden die OTTO Work Force jou als medewerker biedt, kunnen betekenen dat je in een ander land gaat werken. In Nederland bijvoorbeeld. Of in Duitsland. Dan moet je erop kunnen vertrouwen dat alles netjes geregeld is. OTTO Work Force is eerlijk en transparant. Dat betekent dat je, waar in Europa je ook verkiest te werken, wij zorg dragen voor jouw carrière. We kunnen je een uitdagende baan aanbieden, natuurlijk voor het salaris waar je, zowel wettelijk als moreel, recht op hebt. Ga je in het buitenland aan de slag en heb je niet direct woonruimte? Geen probleem. OTTO Work Force helpt je desgewenst aan een woning, in de buurt van de plek waar je werkt. Geen vervoersmiddel voorhanden? Ook geen probleem! OTTO Work Force kan jouw woon-werkvervoer verzorgen. Het afsluiten van een zorgverzekering via OTTO Work Force behoort tevens tot een van de vele voorzieningen die wij je, zo goedkoop mogelijk, kunnen aanbieden. Zowel op de werkplek als de plek waar je gaat wonen, zorgen wij voor voldoende begeleiding. Het is namelijk nogal een stap, om in het buitenland te gaan werken!

Deel dit bedrijf
Volg ons
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.