Martin, Teamleider PSA Lidl: “Met name de dynamiek van het werk bevalt me goed.”

Door: Saskia van Dam 19-8-2019

Categorieën
:
Algemeen,

 

Met supermarkten door heel Nederland is Lidl de afgelopen jaren in razend tempo een grote bekende geworden. Deze grote, van oorsprong Duitse, speler heeft een hoofdkantoor in het Noord-Hollandse Huizen. Een prachtig kantoor met uitzicht op een supermarkt en het distributiecentrum van deze organisatie. Bij Lidl, al enige tijd klant van Strictly People, spraken we Martin Tenthof. Eerder was hij via Strictly People kandidaat voor Lidl en nu is hij op zoek naar een collega die hem in zijn rol als Teamleider Personeels- en Salarisadministratie gaat versterken en aanvullen: een Senior Salarisadministrateur met ambitie.

Kun je je in het kort even voorstellen?
Mijn naam is Martin Tenthof van Noorden, sinds 1 juni 2018 ben ik werkzaam als Teamleider Personeels- en Salarisadministratie bij Lidl Nederland. Dit is mijn eerste baan binnen de retail en dat bevalt mij erg goed. En dan heb ik het met name over de dynamiek van het werk. Voorheen heb ik met name in de branche van semi-overheid gewerkt.  

Hoe ken je Strictly People?
Via Strictly People heb ik mijn baan bij Lidl Nederland gevonden. Verder volg ik Strictly People op LinkedIn.

Wat is nu ‘typisch Lidl’? 
Typerend voor Lidl is de passie en het enthousiasme van alle medewerkers om het succes van Lidl groot te houden en nog groter te maken. Enkele motto's die je in de praktijk ziet zijn: 'Samen zijn wij Lidl' en 'Maak het waar bij Lidl'.

Waar zijn jullie op dit moment naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar een Senior Salarisadministrateur met leidinggevende ervaring of de ambitie om die ervaring op te doen. Maar wel iemand waarvoor de salarisadministratie en de aansluiting op de financiële administratie weinig tot geen geheimen kent. De nieuwe Teamleider zal ook veel operationele werkzaamheden moeten verrichten, dus die recente kennis en ervaring van de salarisadministratie is zeer relevant.

Waarom verzorgt Strictly People de werving van deze vacature voor jullie?
Tot op heden zijn wij, om voor ons onbekende redenen, er nog niet in geslaagd om een geschikte kandidaat te vinden. Het aantal cv’s dat wij hebben zien passeren is erg beperkt en vaak betreft het sollicitanten die óf een reisduur voor woon-werkverkeer van langer dan een uur enkele reis hebben óf die vooral leidinggevende zijn en de uitvoerende taken niet meer voldoende beheersen. 

Ook ben ik gecharmeerd van de manier waarop er van LinkedIn en filmpjes gebruik wordt gemaakt om aandacht te vestigen op beschikbare vacatures en kandidaten uit te nodigen om te solliciteren op beschikbare functies.

Benieuwd naar de vacature van Senior Salarisadministrateur bij Lidl? Bekijk de complete vacature

Of bekijk onze andere vacatures: 

Vacatures Finance 
Vacatures Salarisadministratie 
Vacatures Interim