Onze bloopers. Wat is jouw favoriet?

Door: Nicole Hagendoorn 11-12-2019

Categorieën
:
Algemeen,

Het einde van 2019 is bijna in zicht. We hebben afgelopen jaar een enorme hoeveelheid video’s opgenomen en dat ging op z'n zachtst gezegd niet altijd in één keer goed. Wij maakten een compilatie van de leukste, grappigste en oké; ook de meest belachelijke blunders.

Wat een jaar. 2019 was een succesvol jaar voor Strictly People en daar hebben ook de video’s op LinkedIn aan bijgedragen. Misschien heb je ze weleens voorbij zien komen op de LinkedIn profielen van onze recruiters. Onze recruiters Amriesh, Anouk, Michelle en Wim hebben het afgelopen jaar flink hun best gedaan om de leukste video’s op te nemen. 

Om het jaar goed af te sluiten maakten wij onderstaande video. Even iets heel anders dan onze andere video’s. We laten je zien dat het opnemen van een video soms nog best lastig kan zijn en niet altijd in één keer goed gaat.

Het tafeltje van Michelle, het dansje van Wim, of één van de andere bloopers?
Welke is jouw favoriet? Laat een reactie achter onder ons LinkedIn bericht of hieronder in de reacties. Onder alle stemmen verloten we een fles champagne!

Iedereen bedankt voor het delen van en het liken en reageren op onze video’s op LinkedIn in 2019 en blijf ons volgen voor meer leuke video’s in 2020!

Benieuwd naar wat wij doen? Lees meer over onze dienstverlening

Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim