Koen, HR adviseur en Senior Payroll professional bij CROP: “Bij CROP krijg je meteen veel verantwoordelijkheid.”

Door: Henriques Dupret 28-7-2020

Categorieën
:
Algemeen,

 

Vorige week bezochten we CROP accountants & adviseurs, waar we hartelijk ontvangen werden in een sfeervol en modern ingericht kantoor. We spraken met Koen van Woudenberg, HR adviseur en Senior Payroll professional binnen CROP. In dit interview vertelt hij wat werken voor CROP zo uniek maakt en vertelt hij meer over de vacature van Salarisadministrateur. 

Kun je je even voorstellen? 
Ik ben Koen van Woudenberg, 33 jaar en woonachtig in Heteren met mijn vriendin en dochter. In september verwachten wij ons tweede kindje.

Kun je iets vertellen over jouw functie binnen CROP?
Binnen CROP ben ik werkzaam als HR adviseur/Senior Payroll professional. De functie is heel divers en bestaat uit het opstellen van de maandelijkse salarisstroken tot en met het adviseren van klanten op het gebied van personeel. Die diversiteit binnen CROP maakt dat ik het een hele leuke functie vind.

 

| Koen: "Die diversiteit binnen CROP maakt dat ik het een hele leuke functie vind."

 

Kun je vertellen wat ‘typisch CROP’ is? 
Typisch CROP is dat de werkgever waardering toont voor het werk dat wordt verricht, maar dat er ook wordt stilgestaan bij de zaken die in de privésfeer spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhuizing en de geboorte van een kind.

Kun je het kantoor omschrijven waarbinnen je werkt?
Een modern kantoor met veel faciliteiten. Het is een prettige werkomgeving.    

Wat maakt (werken voor) CROP uniek? 
Bij CROP kies je zelf hoe jij je wilt ontwikkelen en wat je wilt bereiken. Als je daar initiatief in neemt is er heel veel mogelijk 

 

| Koen: "Bij CROP kies je zelf hoe jij je wilt ontwikkelen en wat je wilt bereiken."

 

Wat gaat de nieuwe Salarisadministrateur doen bij CROP?
Alles op het gebied van salarisadministratie en personeel. Van het invoeren van nieuwe werknemers tot het uitzoeken van nieuwe regelgeving of klanten adviseren bij een ontslag.

Waarom zou een kandidaat voor werken bij CROP moeten kiezen?
Bij CROP krijg je na een inwerktraject meteen veel verantwoordelijkheid. Dit zorgt ervoor dat je jezelf inhoudelijk kunt ontwikkelen en maakt de functie afwisselend. Daarnaast is het een werkgever die vaak laat blijken dat zij waardering heeft voor haar personeel. Bijvoorbeeld met kleine attenties, borrels en meer.

Bekijk de vacature hier.