Marcel, Coördinator HR Services bij CROP accountants: “Bij CROP sta jij op de eerste plaats”

Door: Saskia van Dam 2-10-2019

Categorieën
:
Algemeen,

Bij CROP accountants spraken wij Marcel van Bakel, Coordinator HR Services. CROP accountants helpt ondernemers vooruit, zodat zij tijd en energie overhouden om te besteden aan het ondernemen.

Kun je je in het kort even voorstellen?

Ik ben Marcel van Bakel en inmiddels ruim 25 jaar in diverse functies werkzaam binnen de salaris- en HR-dienstverlening.

Hoe ziet jouw rol binnen CROP accountants eruit?

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen CROP HR services, met name op het gebied van HR en salaris, maar ook voor de samenwerking met de overige specialisten op het gebied van arbeidsrecht, loonbelasting en pensioen.

Wat is nu ‘typisch CROP accountants?'

CROP accountants is een accountantsorganisatie met veel aandacht voor de medewerkers in een open en ongedwongen sfeer. De verhouding privé-zakelijk is prima op orde en jij staat op de eerste plaats. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Jullie hebben twee vacatures openstaan, voor een Salarisadviseur en een Junior Salarisadministrateur. Kun je vertellen wat voor kandidaten je hiervoor zoekt?

De Salarisadviseur helpt ons in de drukke periodes met de salarisverwerking maar vindt het in de overige weken leuk om naar onze klanten te gaan en ze bij de hand te nemen bij hun vraagstukken en het optimale gebruik van onze salarisapplicatie Nmbrs.

De Junior Salarisadministrateur die wij zoeken wil op korte termijn de stap maken naar Salarisadministrateur. Deze ambitieuze junior zal bij een aantal klanten de 2e contactpersoon zijn en de eerste vragen afvangen bij afwezigheid van de eerste contactpersoon.

Welke mooie uitdaging ligt er op deze nieuwe collega’s te wachten?

Binnen een groeiende afdeling ga je er samen met de reeds aanwezige collega’s voor zorgen dat we onze klanten de aandacht blijven geven die ze verdienen. We zorgen er samen voor dat nieuwe functionaliteiten en actualiteiten op een goede manier bij onze klanten komen.

Hoe zijn jullie in contact gekomen met Strictly People?

Ik ken Strictly People vanuit eerdere contacten.

Waarom Strictly People?

Strictly People richt zich op onze doelgroep en is zichtbaar aanwezig in de markt.

Ga jij aan de slag bij CROP? Bekijk de vacatures:

Vacature Salarisadviseur - Ede
Vacature Salarisadministrateur - Ede

Of lees meer over onze dienstverlening