Snel zoeken

Wat is VPS?

VPS is een opleiding op hbo-niveau, die met name geschikt is voor salarisadministrateurs die zich willen ontwikkelen tot payroll professional, maar ook voor managers in de financiële administratie, salarisadministratie en personeelsadministratie die meer willen weten over dit vakgebied. Het is niet nodig om in het bezit te zijn van een PDL om met je VPS te beginnen.

Tijdens de VPS opleiding verbreed je je kennis over salarisadministratie/payroll en leer je de sociale en fiscale wetgeving te verduidelijken en binnen een organisatie toe te passen. Daarnaast ga je adviezen geven op het gebied van HR en personeelszaken. Tevens krijg je trainingen op het gebied van communicatieve vaardigheden.

Na het 9 maanden durende traject kun je het erkende praktijkdiploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering behalen en ben je allround payroll professional. VPS maakt deel uit van een volledige hbo bachelor en levert officiële hbo-studiepunten op.
Weten welke vacatures passen bij een opleiding VPS? Bekijk dan onze vacatures salarisadministratie.
Onze opdrachtgevers:
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.