Snel zoeken

 

Strictly People

Wij helpen werkgevers en werknemers elkaar te vinden. Wij zorgen voor de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers in de disciplines Finance, Payroll, Recruitment en HR maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals. En dat doen we net even anders dan je misschien gewend bent. Bij ons ligt de focus altijd op de menselijke factor.

 Voor kandidaten
Een persoonlijke benadering
Voor kandidaten betekent onze dienstverlening dat zij kunnen vertrouwen op een persoonlijke benadering. In het kennismakingsgesprek focussen we ons dan ook niet alleen maar op de zakelijke ontwikkeling van de kandidaat, maar staan ook persoonlijke aspecten centraal. Wij stellen vragen die anderen niet (durven te) stellen en schromen niet een spiegel voor te houden. Dit leidt tot open gesprekken waarin persoonlijkheid, drijfveren en ambities van de kandidaat helder naar voren komen.
Terugkoppeling/reflectie
Je ontvangt van ons een terugkoppeling/reflectie over hoe wij denken dat de "gemiddelde" recruiter/gesprekspartner jou ziet. Hierin worden sterke en zwakke punten belicht, maar ook worden valkuilen en blind spots benoemd. Door ons beeld te schetsen willen wij dat jij als kandidaat zeker weet dat wij jou begrijpen. Alleen dan kunnen we tot een succesvolle match komen. Daarnaast geven we graag een reflectie waar jij als kandidaat echt iets aan hebt. Wij geloven dat de kandidaat van vandaag, onze klant is van morgen. Daarom willen wij dat, al kunnen we geen baan of opdracht voor je vinden, het gesprek zo waardevol is dat dit alleen al de moeite van de kennismaking waard was. Lees hier de referenties van kandidaten die je voor zijn gegaan.
Sollicitatietips
Wim van den Nobelen en vele andere Recruiters schrijven al jaren blogs over wat wel en niet te doen wanneer je gaat solliciteren. Deze blogs vind je op ons platform Sollicitatiebuddys.nl
Mailing
Wanneer je ingeschreven staat bij Strictly People ontvang je van ons regelmatig een e-mail wanneer we een functie hebben waarvan we denken dat die bij je past, of waarbij je ons misschien kunt helpen. Draag je een geschikte kandidaat bij ons aan die uiteindelijk bij de opdrachtgever aan de slag gaat? Dan ontvang je van ons een Recruit a Friend-bonus, oftewel: een leuke beloning, als dank voor je hulp. 

 Voor bedrijven
De menselijke factor
Wij geloven in het bouwen van relaties en de menselijke factor. Juist mensen geven een onderneming persoonlijkheid. Daarom hebben we oog voor de menselijke factor. Hoe ontwikkelt de organisatie van de klant zich? Welke cultuur heerst er? Is er een structurele invulling nodig of biedt een gedetacheerde professional uitkomst? En welk talent past naadloos in die ontwikkeling? Strictly People leert graag haar opdrachtgevers en kandidaten goed en persoonlijk kennen. Met ons inlevingsvermogen en onze expertise brengen we de specifieke wensen en behoeftes van organisaties en professionals in kaart. Alleen zo is het mogelijk om een match te maken die professioneel én persoonlijk tot in detail klopt.
Nobelisme: de klant bepaalt
Wij zijn er zo van overtuigd dat we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten dat we ons werk doen op basis van Nobelisme. Dit houdt in dat onze klanten zelf mogen bepalen wat zij onze dienstverlening waard vinden, en dus ook wat er gefactureerd mag worden. Daar tegenover staat onze grote focus op klant- en kandidaattevredenheid. Nobelisme houdt ons scherp en zorgt ervoor dat wij steeds weer alles op alles zullen zetten om onze klanten verder te helpen.
Dienstverlening
Onze dienstverlening gaat verder. We wllen onze klanten graag verder helpen door al onze kennis, ervaring en vaardigheden in te zetten. We komen daarom graag persoonlijk langs, geven advies en zetten middelen als sourcing, uitnodigende vacatureteksten, vacaturevideo's en de juiste kanalen in om de beste kandidaten voor de vacature te vinden. Daarnaast werken we met specialisten op het gebied van Finance, Payroll, Recruitment en HR. Specialisten uit het vak, die kennis hebben van het vakgebied en oog hebben voor het bedrijf achter de vacature en de persoon achter de kandidaat.
Contact
We vertellen graag meer over ons werk. Neem gerust contact op met Wim van den Nobelen voor vragen, een stukje advies of om jullie mogelijkheden te bespreken.