Snel zoeken

Voor kandidaten

Een persoonlijke benadering
Voor kandidaten betekent onze dienstverlening dat zij kunnen vertrouwen op een persoonlijke benadering. In het kennismakingsgesprek focussen we ons dan ook niet alleen maar op de zakelijke ontwikkeling van de kandidaat, maar staan ook persoonlijke aspecten centraal. Wij stellen vragen die anderen niet (durven te) stellen en schromen niet een spiegel voor te houden. Dit leidt tot open gesprekken waarin persoonlijkheid, drijfveren en ambities van de kandidaat helder naar voren komen.

Terugkoppeling/reflectie 
Je ontvangt van ons een terugkoppeling/reflectie over hoe wij denken dat de "gemiddelde" recruiter/gesprekpartner jou ziet. Hierin worden sterke en zwakke punten belicht, maar ook worden valkuilen en blindspots benoemd. Door ons beeld te schetsen willen wij dat jij als kandidaat zeker weet dat wij jou begrijpen. Alleen dan kunnen we tot een succesvolle match komen. Daarnaast geven we graag een reflectie waar jij als kandidaat echt iets aan hebt. Wij geloven dat de kandidaat van vandaag, onze klant is van morgen. Daarom willen wij dat, al kunnen we geen baan of opdracht voor je vinden, het gesprek zo waardevol is dat dit alleen al de moeite van de kennismaking waard was. Lees hier de referenties van kandidaten die je voor zijn gegaan.

Sollicitatietips
Wim van den Nobelen en vele andere Recruiters schrijven al jaren blogs over wat wel en niet te doen wanneer je gaat solliciteren. Deze blogs vind je op ons platform Sollicitatiebuddys.nl

Mailing
Wanneer je ingeschreven staat bij Strictly People ontvang je van ons regelmatig een e-mail wanneer we een functie hebben waarvan we denken dat die bij je past, of waarbij je ons misschien kunt helpen.

Onze opdrachtgevers:
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.