Snel zoeken

Voor bedrijven

Strictly People
Wij geloven in het bouwen van relaties en de menselijke factor. Juist mensen geven een onderneming persoonlijkheid. Daarom hebben we oog voor de menselijke factor. Hoe ontwikkelt de organisatie van de klant zich? Welke cultuur heerst er? Is er een structurele invulling nodig of biedt een gedetacheerde professional uitkomst? En welk talent past naadloos in die ontwikkeling? Strictly People leert graag haar opdrachtgevers en kandidaten goed en persoonlijk kennen. Met ons inlevingsvermogen en onze expertise brengen we de specifieke wensen en behoeftes van organisaties en professionals in kaart. Alleen zo is het mogelijk om een match te maken die professioneel én persoonlijk tot in detail klopt. 

Nobelisme: de klant bepaalt
Wij zijn er zo van overtuigd dat we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten dat we ons werk doen op basis van Nobelisme. Dit houdt in dat onze klanten zelf mogen bepalen wat zij onze dienstverlening waard vinden, en dus ook wat er gefactureerd mag worden. Daar tegenover staat onze grote focus op klant- en kandidaattevredenheid. Nobelisme houdt ons scherp en zorgt ervoor dat wij steeds weer alles op alles zullen zetten om onze klanten verder te helpen.

Dienstverlening
Onze dienstverlening gaat verder. We wllen onze klanten graag verder helpen door al onze kennis, ervaring en vaardigheden in te zetten. We komen daarom graag persoonlijk langs, geven advies en zetten middelen als sourcing, uitnodigende vacatureteksten, vacaturevideo's en de juiste kanalen in om de beste kandidaten voor de vacature te vinden. Daarnaast werken we met specialisten op het gebied van Finance, Payroll, Recruitment en HR. Specialisten uit het vak, die kennis hebben van het vakgebied en oog hebben voor het bedrijf achter de vacature en de persoon achter de kandidaat.

Contact
We vertellen graag meer over ons werk. Neem gerust contact op met Wim van den Nobelen voor vragen, een stukje advies of om jullie mogelijkheden te bespreken.

Onze opdrachtgevers:
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.