Snel zoeken

Mazars

Mazars

Adres gegevens

Adres: Watermanweg 80
Postcode: 3067 GG
Stad: Rotterdam
Land: NL
Telefoon: +31882771550
E-mail: recruitment@mazars.nl
Website: Mazars

Werken bij

Een internationaal accountants- en advieskantoor, met indrukwekkende kantoorgebouwen door heel Nederland en der daarbuiten. het perfecte vervolg van jouw professionele carriere in een omgeving waar nieuwe uitdagingen zich iedere dag voordoen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal binnen dit internationale bedrijf dat actief is in Europa, Frika, Midden-Oosten, Azie, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.Bij Mazars staat plezier in het werk voorop. Daarnaast krijg je binnen deze organisatie de vrijheld om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij graag wilt zijn. Hiervoor Mazars begeleiding en coaching.

Dijmon, Recruiter Strictly People:

Mazars biedt jouw carriere een mooie.start. Wat ik zo mooi vind aa werken bij Mazars is de vrijheld die je er krijgt, de internationale sfeer die hier hangt en de uitgebreide mogelijkheden die Mazars biedt om bijvoorbeeld opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen. Meer weten? Ik vertel je graag meer over Mazars en de vacatures.

Neem contact op met Dijmon

dijmon@strictlypeople.nl

Vacatures Mazars

Hieronder vindt u een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf
Volg ons
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.