Snel zoeken

HCN / Unamic

HCN / Unamic

Inmiddels outsourcen meer dan 60 toonaangevende bedrijven uit verschillende branches hun klantprocessen aan Unamic/HCN. Met een breed scala aan contactcenter-diensten is Unamic/HCN een interessante uitbestedingspartner voor organisaties die intensief klantcontact en/of frequente transacties kennen.

De gespecialiseerde business unit Unamic/HCN Interim & Training is organisaties, zowel profit als non-profit, graag van dienst voor advies en het inzetten van trainers en/of interim managers op het gebied van klantprocessen.

Unamic/HCN organiseert zich rondom haar klanten zodat iedere opdrachtgever, groot of klein, alle aandacht krijgt van een dedicated Client Team. Zo maakt Unamic/HCN een duidelijk verschil in outsourcing op het gebied van klantcontact.

Onze klanten weten dat uitbesteding aan Unamic/HCN waardevolle klantcontacten en betere resultaten oplevert, waardoor zij zich kunnen richten op hun eigen kernactiviteiten.

Vandaar onze belofte: 'Valuable Contacts - Excellent Results'

Deel dit bedrijf
Volg ons
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.