Snel zoeken

Action

Action

Action is in 1993 gestart in Noord-Holland en heeft filialen in Nederland, België en Duitsland. Het grootste onderdeel zijn de Action-winkels. Deze worden ondersteund door het distributiecentrum en het hoofdkantoor in Zwaagdijk-Oost (Noord-Holland).
Het sterk wisselende assortiment van Action is breed en ondiep en loopt uiteen van huishoud, kantoorartikelen, cosmetica, food, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf. Wekelijks komen in de winkels ongeveer 100 tot 150 nieuwe artikelen binnen. Grootschalige inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur zorgen voor superlage consumentenprijzen. Het snel wisselende artikelpakket in combinatie met een uitgekiend vast assortiment en lage prijzen. In logistiek opzicht werkt de formule van Action als een supermarktketen, met 100% eigen distributie vanuit het distributiecentrum naar de winkels toe.

Deel dit bedrijf
Volg ons
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.