Vaak gestelde vragen

Waarom zou ik via Strictly People solliciteren?

Als je solliciteert via Strictly People dan bereiden wij je uitstekend voor op je gesprek bij de werkgever. Tijdens het hele sollicitatieproces is er één vaste recruiter voor je die je sollicitatie begeleidt, jou bij de werkgever voorstelt, je de beste sollicitatietips geeft (denk aan kledingtips, presentatietips en de voorbereiding op vragen) en ook kan helpen bij onderhandelingen, contracten en tijdens je proeftijd.
Daarnaast overtuigen we de werkgever van jouw cv. We lichten jouw profiel uitgebreid toe en doen er alles aan om jou aan tafel bij de werkgever te krijgen.

Ook geven we je eerlijke feedback. Feedback waarmee je verder kunt dus. Wij vinden dat solliciteren bij Strictly People zoveel waard moet zijn dat, ook wanneer je niet wordt aangenomen, je wel heel veel aan het sollicitatieproces gehad hebt. Zodat jij als sollicitant altijd beter wordt van het sollicitatieproces bij Strictly People.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.