Snel zoeken

Naam:
Linthorst, W. Wim

Referentie

Wim Linthorst (cijfer 10) Ik heb onlangs een kennismakings- sollicitatiegesprek gehad bij Strictly People. Het gesprek vond op een rustige en gunstige locatie in Utrecht plaats.
Tijdens het gesprek heb ik een TMA test gedaan. 85 vragen diende ik te beantwoorden, middels keuzes maken tussen 2-3 dicht bij mij (of juist veraf) beweringen. De uitslagen werden toen al (heel) kort behandelt. De insteek was verder niet vanaf mijn cv, maar mij werd gevraagd te vertellen over mijn life-line. Oftewel gebeurtenissen in positieve, maar ook in negatieve zin.
Ik vind dit een frisse insteek om de kandidaat te leren kennen! De interviewer (Wim van den Nobelen) gaf mij een aantal nuttige tips over mijn cv. De uitslag van de test heb ik via de mail ontvangen. Samenvattend: ik werd zeer menselijk (strictly people) behandeld. Ik heb uiteindelijk de (interim) opdracht niet gekregen, maar kan absoluut terugzien op een bijzonder nuttig sollicitatiegesprek!
Onze opdrachtgevers:
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.