Snel zoeken

Naam:
Uden, Josien

Referentie

Josien van Uden

'Ik heb aardig wat gesprekken gehad met uitzendbureau’s en wervings- en selectiebureau’s. Mijn ervaring met Strictly People is heel goed!

Ik heb de ervaring dat ze echt wat voor me gedaan hebben, heel snel doorhadden wat ik zocht en binnen wat voor soort bedrijf ik me thuis voelde.

Na 1 gesprek waar ik het net niet ben geworden ben ik nu sinds 2 dagen werkzaam op een tijdelijke baan voor 9 maanden. Zoals ik er nu tegenaan kijk is dit een bedrijf/afdeling waar ik binnen pas! En dan op de 1e dag wordt er meteen een taart gezorgd namens Strictly People, dat was een hele aangename verrassing. Mijns inziens een hele goede actie van Strictly People, het heeft mij het gevoel gegeven dat ze echt wat voor je willen doen. En natuurlijk is dat ook meteen een goede binnenkomer bij je collega’s, de taart is natuurlijk op de afdeling opgesmuld!!

Strictly People, jullie zijn heel goed bezig!! Ik hoop natuurlijk dat ik snel mijn doel bereik van een vaste baan, mocht dat bij dit bedrijf niet lukken dan weet ik jullie weer te vinden.

Bedankt en ga zo door.'

Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.