Geert, Finance Director NL bij Cegeka: "Met je poten in de modder"

Door: Saskia van Dam 26-9-2019

Categorieën
:
Algemeen,

Cegeka is voor veel organisaties een betrouwbare IT-partner als het om digitale transformaties gaat. Wij spraken Geert Brouwer, Finance Director NL bij Cegeka. Hij vertelde ons alles over Cegeka, de openstaande vacature voor Business Controller en de samenwerking met Strictly People.

Kun je je in het kort even voorstellen? 
Ik ben Geert Brouwer, 38 jaar en woon in Gouda. Ik ben ben Finance Director NL bij Cegeka.

Hoe ziet jouw rol binnen Cegeka eruit
Ik ben financieel eindverantwoordelijk voor Cegeka binnen Nederland. Daarnaast stuur ik het Shared Service Center van Cegeka in Nederland aan, bestaande uit de volgende teams: Accounting, Control, HR Backoffice, Procurement en Facilities.

Wat is nu ‘typisch Cegeka?’
Cegeka is een Vlaams bedrijf met een doeners mentaliteit. Goed vergelijkbaar met een Rotterdamse mentaliteit: “Met je poten in de modder” of zoals de Belgen dit zeggen: “Met je botten in de klei”. Daarnaast is het bedrijf groot genoeg om impact te maken en mooie projecten te kunnen doen, maar klein genoeg om als medewerker echt het verschil te kunnen maken. Een leuk bedrijf waar gelachen wordt.

Jullie hebben een vacature openstaan voor een Business Controller. Kun je vertellen wat voor persoon je hiervoor zoekt?
We zoeken een Business Controller voor 3 verschillende business lines. Iemand die zorgt dat de rapportages juist en volledig zijn, die de risico’s identificeert en zorgt dat deze beheerst worden. Maar daarnaast ook word je ook business partner voor het MT van de verschillende business lines.​​​​​​​

Welke mooie uitdaging ligt er op de nieuwe Business Controller te wachten? 
Cegeka is een bedrijf dat zich steeds aan het ontwikkelen is. Binnen finance bekijken we natuurlijk ook steeds onze eigen processen en passen hier robotics/RPA en BI meer toe.

Wat heeft Strictly People in het verleden voor Cegeka kunnen betekenen?
Bijna het hele finance team is via Strictly People geworven. Daarnaast zorgt Strictly People/Wim ervoor dat onze chocoladevoorraad aangevuld wordt. ;-) We hebben een prettige samenwerking met Strictly People.

Benieuwd naar de vacature voor Business Controller?

Of bekijk onze andere vacatures: 

Vacatures Finance 
Vacatures Salarisadministratie 
Vacatures Interim