Sharissa, Corporate Recruiter bij VolkerWessels Telecom: "Je hebt hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid"

Door: Saskia van Dam 19-3-2020

Categorieën
:
Algemeen,

Op het kantoor in Amersfoort gingen we in gesprek met Sharissa Berghorst, Corporate Recruiter bij VolkerWessels Telecom. We spraken haar over het kantoor, de cultuur binnen het bedrijf en de vacature van Project Controller.

Kun je je in het kort even voorstellen?
Hallo, mijn naam is Sharissa Berghorst en ik ben Corporate Recuiter bij VolkerWessels Telecom.

Kun je vertellen wat ‘typisch VolkerWessels’ is?
VolkerWessels Telecom typeert zich als een open cultuur. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit betekent ook dat je thuis mag werken en zelf mag bepalen wat je werktijden zijn. De meeste collega’s werken in open kantoortuinen en de sfeer is goed. We werken hard, maar er is ook ruimte om een praatje te maken. Iedereen is erg behulpzaam en als je je eigen verantwoordelijkheid neemt dan gaan er veel deuren voor je open. Denk hierbij aan doorgroeimogelijkheden.

Kun je het kantoor omschrijven waarbinnen je werkt?
We zitten in Amersfoort. Het pand heeft 4 verdiepingen waarbij je open kantoortuinen ziet, maar ook kamers. Daarnaast is er een gezellige bedrijfskantine om bijvoorbeeld te lunchen, te werken of tafeltennis te spelen. Voor ieder wat wils!

Wat vind je het mooist aan je functie bij VolkerWessels?
Ik heb me bij VolkerWessels Telecom gespecialiseerd in de bovengrondse en ondergrondse techniek. Daarnaast heb ik een adviserende rol als het gaat om de selectie van specifieke kandidaten. Wanneer een vacaturehouder een uitdagend profiel zoekt, ben ik de specialist voor zowel de keuze voor een kandidaat als een geschikte vacaturetekst op te stellen. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik mensen zie die met een glimlach aan het werk zijn, omdat ze hun baan écht leuk vinden!

Wat gaat de nieuwe Project Controller doen bij VolkerWessels?
We zoeken een Project Controller die binnen ons team past. We zijn open en eerlijk naar elkaar, werken hard en hebben de klant voorop staan. Samenwerken staat hoog in het vaandel. We zijn een innoverend en dynamisch bedrijf. We zoeken iemand met ervaring en kennis op het gebied van project control. Het is belangrijk dat jij kritisch bent en continue kijkt naar kansen en risico’s in de projecten. Ook het maken van operationele rapportages behoren tot je werk. Je bent de rechterhand van de Projectleider.

Welke mooie uitdaging ligt er op deze nieuwe collega te wachten?
Je komt te werken voor FttH/FttX (Fiber To The Home) Een groeiend bedrijfsonderdeel met een team van nu circa 50 collega’s. De uitdaging is om mee te bouwen aan het succes en dit verder vorm te geven. Dit jaar zullen er 150.000 huisaansluitingen gerealiseerd moeten worden. Hoe gaaf is dat!

Wat maakt (werken voor) VolkerWessels uniek?
Total connectivity, voor iedereen, altijd en overal. Optimale connectiviteit tot op de laatste vierkante centimeter. Van woningen en kantoren tot tunnels, stadions of de openbare ruimte. Zo maken we leven en werken zo comfortabel mogelijk.

Waarom werken jullie voor de invulling van deze functie samen met Strictly People?
Omdat we geloven in de kracht van persoonlijke benadering en aandacht. Het gaat om kwaliteit en niet om kwantiteit.

 

Ga jij het team van VolkerWessels Telecom versterken? Bekijk hier de vacatures van Senior Project Controller en Project Controller