Even voorstellen: Nicole, stagiaire Strictly People

Door: Nicole Hagendoorn 28-8-2019

Categorie├źn
:
Algemeen,


Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe stagiaire Nicole Hagendoorn. In deze blog vertelt ze je waarom ze voor Strictly People heeft gekozen en wat je de komende maanden van haar kan verwachten.

Hallo, leuk dat je mijn blog leest! Mijn naam is Nicole Hagendoorn en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Bergschenhoek, een dorp vlakbij Rotterdam. Op dit moment volg ik het derde jaar van de opleiding Communicatie aan Hogeschool Rotterdam. Het eerste halfjaar bestaat uit een stage en daarom ben ik sinds kort stagiaire bij Strictly People. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en familie en doe ik aan fitness. Ik hou ervan om lekker uit eten te gaan, te shoppen en naar de bioscoop te gaan. 

Waarom Strictly People?

Afgelopen maart begon ik met mijn zoektocht naar een stage. Van veel mensen kreeg ik de tip om een oproep te plaatsen op LinkedIn en dat heb ik dan ook gedaan. Al snel kreeg ik een reactie van Saskia van Dam, Contentspecialist Arbeidsmarktcommunicatie bij Strictly People. Zij nodigde mij uit om een keer kennis te maken. Dat leek mij leuk, dus een week later ging ik op bezoek. Na ons gesprek had ik eigenlijk meteen een goed gevoel. Ook merkte ik dat er een fijne werksfeer hing op de werkvloer. Ik heb nog wel even verder gekeken bij andere organisaties, maar het gesprek bij Strictly People bleef mij toch het meest bij en daarom heb ik besloten om daar stage te gaan lopen. 

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn stage zal ik mij bezig houden met verschillende communicatiewerkzaamheden, zoals het schrijven van vacatureteksten en blogs en het meewerken aan de communicatiestrategie. Ik wil er graag achter komen hoe het eraan toegaat op de communicatieafdeling van een kantoor en welke werkzaamheden hierbij komen kijken en mij wel of niet liggen. Hopelijk kom ik er steeds beter achter welke werkzaamheden ik wel en niet leuk vind om uit te voeren, zodat ik uiteindelijk weet wat ik na mijn studie zou willen doen. Ik kijk uit naar de komende maanden en aan het eind van mijn stage hoop ik naar huis te gaan met een flinke dosis kennis en nieuwe ervaringen. 

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Alvast in contact komen met Nicole? Ze vindt het erg leuk om kennis met je te maken via LinkedIn. Bekijk haar LinkedIn profiel en nodig Nicole uit om onderdeel te worden van jouw netwerk!
Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim