Nicole, stagiaire bij Strictly People: “Een ervaring die ik niet snel zal vergeten”

Door: Nicole Hagendoorn 21-1-2020

Categorieën
:
Algemeen,

Na vijf maanden is het moment daar: het einde van mijn stage bij Strictly People. Wat een leuke tijd heb ik hier gehad. Ik heb veel geleerd en ook veel gelachen. Het is een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Ik ben derdejaars studente van de opleiding Communicatie aan Hogeschool Rotterdam. Het eerste halfjaar heb ik nu afgerond met een stage bij Strictly People. Ik ben heel blij met de keuze die ik destijds heb gemaakt om Strictly People als stageplek te kiezen. Ik heb hier volop mogelijkheden gekregen om mijzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. 

Voor de eerste dag was ik best zenuwachtig, ik had nog nooit eerder op een kantoor gewerkt en had geen idee van wat ik kon verwachten en wat Strictly People van mij zou verwachten. Gelukkig ben ik door al mijn collega’s met een warm hart ontvangen. Ik was verrast door het vertrouwen dat mijn stagebegeleider, Saskia van Dam, mij vanaf dag één heeft gegeven om bepaalde werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Ik heb mij geen moment ‘de stagiaire’ gevoeld, maar eerder een volwaardig medewerker. 

Tijdens mijn stage heb ik mij bezig gehouden met veel verschillende werkzaamheden. Zo heb ik de social media kanalen bijgehouden, blogs en vacatureteksten geschreven en video’s gemaakt met de recruiters van Strictly People. Daarnaast heb ik interessante onderzoeken uitgevoerd naar de mening van mensen over werving- en selectiebureaus en Strictly People. Ik heb alles met veel plezier gedaan en vind het dan ook erg jammer dat er een einde is gekomen aan mijn stage.

Ik ga naar huis met veel nieuwe ervaringen, een goed beeld van het werken op kantoor en meer duidelijkheid over waar ik in de toekomst mee verder zou willen gaan. Ik wil al mijn collega’s bedanken voor de gezelligheid op de werkvloer en het vertrouwen dat zij mij hebben gegeven.

Benieuwd naar wat wij doen? Lees meer over onze dienstverlening.

Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim