Even voorstellen: Amriesh, Recruiter bij Strictly People

Door: Amriesh Rambhajan 1-10-2019

Categorie├źn
:
Algemeen,

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe Recruiter: Amriesh Rambhajan. In deze blog kom je meer over hem te weten en vertelt hij waarom hij voor Strictly People heeft gekozen.

Beste lezer, ik ben Amriesh Rambhajan en per 1 oktober 2019 gestart als Recruiter bij Strictly People.
 
Ik ben geboren en getogen in Den Haag, voor de liefde verhuisd naar Rotterdam en de laatste 4 jaar met veel plezier woonachtig in 's Gravendeel in de gemeente Hoeksche Waard. Ik ben 38 jaar oud, 14 jaar samen met Kim en 5 jaar getrouwd.

De afgelopen 12,5 jaar heb ik ervaring opgedaan bij een grote speler in de uitzendbranche. Begonnen als intercedent en doorgegroeid naar een senior managementfunctie. In de afgelopen jaren ben ik veelvuldig in contact geweest met organisaties en kandidaten in diverse branches en op verschillende niveaus. De dynamiek en verantwoordelijkheid in deze functie pasten heel erg goed bij mij, alleen miste ik de gesprekken met de werkzoekenden. Uiteindelijk na veel wikken en wegen de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een functie die het beste bij mij als persoon past, als Recruiter!

Waarom Strictly People?

Het motto van Strictly People; Altijd een goed gevoel! is een motto waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik ben super positief ingesteld en ik haal voldoening uit het helpen van mensen. De tijd en ruimte die ik krijg om het goede gevoel over te dragen aan klanten en kandidaten is voor mij een perfecte werkwijze. Ik heb de periode vanaf het moment dat ik het gesprek met Wim heb gehad tot nu, het moment dat ik uitstekend ben opgevangen op mijn eerste dag en nu mijn eerste blog schrijf, als zeer positief ervaren. Wat een energie, drive, maar vooral ook veel plezier straalt er af van dit geweldige team.

Super trots dat ik deel mag uitmaken van dit team. Wellicht tot snel!

En Strictly People: altijd een goed gevoel!

Alvast in contact komen met Amriesh? Hij vindt het erg leuk om kennis met je te maken via LinkedIn. Bekijk zijn LinkedIn profiel en nodig Amriesh uit om onderdeel te worden van jouw netwerk!
Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim