Diana Knijff-Mombarg, Coördinator personeels- en salarisadministratie bij DeBasisFluvius: “ieki ka allé (ieder kind kan alles leren)”

Door: Nicole Hagendoorn 12-11-2019

Categorieën
:
Algemeen,

Bij DeBasisFluvius gingen wij in gesprek met Diana Knijff-Mombarg, Coördinator personeels- en salarisadministratie. Zij vertelde ons over de samenwerking met Strictly People en de openstaande vacature voor een Salarisadministrateur.

Kun je je in het kort even voorstellen? 

Ik ben Diana Knijff-Mombarg, ik ben getrouwd en heb twee pittige dochters van 8 en 11 jaar. Ik werk inmiddels drie jaar bij DeBasisFluvius en ben op dit moment Coördinator van de afdeling personeels- en salarisadministratie. Ik ga met super veel plezier naar mijn werk en krijg daar ook heel veel energie van.

Wat is nu ‘typisch DeBasisFluvius?' 

Het kantoor is een hele dynamische omgeving, het is er nooit saai. Ik vraag mij nooit af: ‘Wat zal ik vandaag weer eens gaan doen?’. Sinds drie jaar zijn wij bezig met het insourcen van diverse afdelingen en functies. Op 1 januari gaan De Basis en Fluvius officieel fuseren. Dit geeft veel werkdruk, vooral in de piekperioden.

Alle collega’s hebben hart voor DeBasisFluvius. Dit blijkt uit het feit dat iedereen ook in zijn vrije uren af en toe (thuis)werkt als het druk is. Ondanks de werkdruk hebben we regelmatig feestjes, etentjes of andere gezellige bijeenkomsten.

Jullie hebben een vacature openstaan. Jullie zoeken een Salarisadministrateur. Kun je vertellen wat voor kandidaten jullie hiervoor zoeken?

Wij zoeken iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat. Iemand die stressbestendig is en goed kan schakelen. En die ook kan omgaan met het werken in een soms onrustige omgeving. Wij zoeken een collega met PDL en ervaring in AFAS. Het zou helemaal top zijn als er kennis van de cao PO aanwezig is.

Welke mooie uitdaging ligt er op deze nieuwe collega te wachten?

Werken bij een super vernieuwde organisatie met als slogan: ieki ka allé (ieder kind kan alles leren). Het werk is nooit saai, het onderwijs is altijd in beweging. We zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze systemen en onze dienstverlening. Er is dus veel uitdaging, veel te doen, maar er is ook altijd tijd voor een lolletje.

Hoe heb je kennis gemaakt met Strictly People?

Ik heb kennis gemaakt met Strictly People via mijn leidinggevende, omdat we op zoek zijn naar een collega.

Wat heeft Strictly People in het verleden voor jullie kunnen betekenen? 

Ik ken Strictly People nog niet zo heel lang. Op dit moment is er een interimmer bij ons aan het werk via jullie en dat is ook een hele goede match.

Hoe heb je het contact met Strictly People ervaren? 

Ik heb het contact als zeer goed ervaren. Ik vond jullie super professioneel en ik heb er alle vertrouwen in dat het vinden van een collega voor ons gaat lukken.

Benieuwd naar de vacature voor Salarisadministrateur?

Of bekijk onze andere vacatures: 
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim