Babette, algemeen operationeel directeur bij Delta HR & Payroll: “Bij Delta HR & Payroll is geen dag hetzelfde”

Door: Nicole Hagendoorn 15-10-2019

Categorieën
:
Algemeen,

Wij gingen in gesprek met Babette Louwers, algemeen operationeel directeur bij Delta HR & Payroll. Delta HR & Payroll is een dienstverlener op het gebied van Payroll en HRM. Babette vertelde ons over de openstaande vacature en wat er nu typisch Delta HR & Payroll is.

Kun je je in het kort even voorstellen?

Mijn naam is Babette Louwers. Ik ben getrouwd, trotse moeder van 2 zonen, sinds 2002 in het salaris- en HR vakgebied en sinds 5 jaar werkzaam bij Delta HR & Payroll, waarvan sinds 1 mei jl. trotse mede-eigenaar en directeur van Delta!

Hoe ziet jouw rol binnen Delta HR & Payroll eruit? 

Mijn rol is die van algemeen operationeel directeur, waarbij ik met passie elke dag paraat sta voor onze klanten en ons geweldige team van professionals.

Wat is nu ‘typisch Delta HR & Payroll?' 

Delta is een kleinschalig familiebedrijf, waar wij met elkaar klaar staan voor onze klanten. We hebben oog voor passie en kwaliteit, pakken onze kansen voor verbetering en delen met elkaar. Zo bouwen we aan een mooie, lange toekomst. Onze kennis en vaardigheden ontwikkelen en onderhouden we continu.

De sfeer op het kantoor is informeel. Er wordt hard gewerkt en we zetten onze schouders eronder om alles te geven voor onze klanten. We helpen elkaar om elke dag nét dat beetje meer te doen. Iedere maand houden we onze Delta dag voor kennisoverdracht en ca. vijf keer per jaar sluiten we zo’n dag af met een gezamenlijk etentje, want ook na werktijd vinden wij het belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Twee keer per jaar organiseren we een personeelsuitje. Kortom, bij Delta HR & Payroll is geen dag hetzelfde. 

Jullie hebben een vacature openstaan, voor een AFAS HR en Payroll Professional. Kun je vertellen wat voor kandidaat je hiervoor zoekt?

De beste kandidaat is degene die gedreven en enthousiast is, inzet en betrokkenheid toont, geen 9-tot-5 mentaliteit heeft, gestructureerd kan werken, collegiaal is én een organisatorisch talent is. 

Welke mooie uitdaging ligt er op deze nieuwe collega te wachten? 

Zoals de hierboven beschreven punten als zijnde ‘typisch Delta’ vindt de nieuwe collega een menselijke organisatie in een klein team van professionals met een leuke, informele sfeer én mogelijkheden tot doorgroei naar functioneel beheer of consultant. Of je blijft juist de rots in de branding op onze servicepraktijk. Er is zoveel mogelijk, dus als je je kansen pakt en benut raak je nooit uitgeleerd en uitgekeken!

Hoe zijn jullie in contact gekomen met Strictly People? 

Via een succesvolle plaatsing van één van onze medewerkers in 2018!

Waarom Strictly People?

Zie de vraag hierboven.

Benieuwd naar de vacature voor AFAS HR & Payroll Professional?

Of bekijk onze andere vacatures: 

Vacatures Finance 
Vacatures Salarisadministratie 
Vacatures Interim