Lea Ruijsdam, HR-manager bij Domino’s: “We zoeken iemand met een frisse persoonlijkheid”

Door: Nicole Hagendoorn 12-12-2019

Categorieën
:
Algemeen,

We gingen in gesprek met Lea Ruijsdam, HR-manager bij Domino’s. In het interview vertelt Lea hoe zij de samenwerking met Strictly People ervaart en wat nu ‘typisch Domino’s’ is.

Kun je je in het kort even voorstellen? 
Mijn naam is Lea Ruijsdam. Ik ben woonachtig in Woerden en werk met veel plezier al bijna 16 jaar bij Domino’s. Gestart als “manusje van alles” met wel de focus op HR en salarisadministratie, maar ook werkte ik destijds als Office Manager.

Wat is nu ‘typisch Domino’s’?
Domino’s is een no-nonsense organisatie waar hardwerkende, jonge mensen werken. We geven de medewerkers veel ruimte om hun functie “eigen” te maken en hopen zo gezamenlijk het beste resultaat te behalen. Doordat we sterk groeiend zijn focussen we soms iets te weinig op procedures, maar meer op resultaat.

Hoe heb je kennis gemaakt met Strictly People? 
Via mijn finance collega die eerder zaken met jullie heeft gedaan, waardoor we een nieuwe collega hebben mogen verwelkomen.

Hoe heb je het contact en de samenwerking met Strictly People ervaren? 
Prima. Strictly People komt afspraken altijd na en stelt niet “lukraak” mensen voor, maar erg gericht.

Wat heeft Strictly People in het verleden voor jullie kunnen betekenen? 
Een nieuwe finance collega.

Jullie hebben een vacature openstaan. Jullie zoeken een Salarisadministrateur. Kun je vertellen wat voor kandidaten jullie hiervoor zoeken?
We zoeken iemand met een frisse persoonlijkheid die nauwkeurig kan werken in een hectische omgeving. Iemand die weet wat de regels omtrent salarissen zijn en kritisch naar de huidige procedures kan kijken en waar mogelijk kan verbeteren.

Welke mooie uitdaging ligt er op deze nieuwe collega te wachten? 
Een leuk team, ruimte om te ontwikkelen en dingen eigen kunnen maken.

Benieuwd naar de vacature voor Salarisadministrateur? Bekijk de vacature voor Junior of Senior óf bekijk de video die we bij Domino's opnamen hieronder:

Of bekijk onze andere vacatures: 
Vacatures Finance 
Vacatures Salarisadministratie 
Vacatures Interim