Maurits, accountmanager bij Strictly People: “Humor is één van onze kernwaarden”

Door: Nicole Hagendoorn 9-1-2020

Categorieën
:
Algemeen,

Maurits is al ruim 3 jaar werkzaam bij Strictly People en daarmee een bekend gezicht voor onze klanten. We spraken met hem over zijn werk als accountmanager en over hoe hij bij Strictly People terecht is gekomen. Ook vertelt hij wat zijn goede gevoel is bij Strictly People.

Hoe zou je jezelf beschrijven?

Ik zou mijzelf omschrijven als een vrolijke, energieke en vooral spontane jongen die energie haalt uit het voeren van goede gesprekken en zich het fijnst voelt als hij veel met mensen in contact is.

Wat is jouw functie bij Strictly People?

Ik ben accountmanager bij Strictly People. Ik ben met name het aanspreekpunt voor onze (vaste) klanten als het gaat om vacatures voor de vaste invulling.

Wat doe je in jouw functie precies?

Als accountmanager onderhoud ik het contact met onze (vaste) klanten. Ik ben veel op pad en zit vaak met (nieuwe) klanten aan tafel, dit is iets wat ik het allerleukste vind aan mijn functie. Daarnaast zorg ik voor continuïteit als het gaat om het binnenhalen van nieuwe klanten. Dit doe ik door middel van acquisitie en het benutten en uitbreiden van mijn netwerk op zoveel mogelijke manieren. 

Hoe ben je erop gekomen om bij Strictly People te starten?

In 2014 ben ik begonnen als IT-recruiter bij recruitmentbureau Sentimus. Ik had al snel door dat ik het schakelen met klanten het leukste vond aan het recruitmentproces en ben vanuit daar op zoek gegaan naar een functie waarbij dat tot de belangrijkste werkzaamheden zou horen. Toen ben ik via een ex-collega in aanraking gekomen met Wim, de eigenaar van Strictly People. Wij zijn toen een kop koffie gaan drinken en dat klikte. Een maand later ben ik in dienst getreden en inmiddels werk ik al ruim drie jaar met heel veel plezier bij Strictly People.

Hoe ervaar je je baan tot nu toe?

Ik werk hier nu ruim 3 jaar. Ik ben hier binnengekomen als assistent sales en sindsdien flink gegroeid op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Door het toenemen van de omvang van mijn klantenportefeuille is mijn rol steeds meer veranderd naar accountmanager. Ik zit veel bij klanten aan tafel en breidt de relaties die wij hebben met klanten verder uit. Dit zijn zaken waar ik erg veel energie van krijg en veel voldoening uit haal. Ik kijk daarom ook uit naar alles wat nog gaat komen. 

Wat geeft je een goed gevoel bij Strictly People?

Dat zijn meerdere dingen, maar de belangrijkste is toch wel de band die wij hier onderling hebben met collega’s. Er wordt keihard gewerkt aan een goed, degelijk en succesvol bedrijf maar daarnaast wordt er regelmatig onbedaarlijk hard gelachen en behoort humor tot een van de ongeschreven kernwaarden van het bedrijf. 

Welk advies zou jij sollicitanten willen meegeven?

Blijf jezelf. Wees ambitieus en zorg ervoor dat je duidelijk hebt voor jezelf waar je naartoe wilt in je vervolgstap. 

Wil je in contact komen met Maurits? Hij vindt het erg leuk om kennis met je te maken via LinkedIn. Bekijk zijn LinkedIn profiel en nodig Maurits uit om onderdeel te worden van jouw netwerk!

Of bekijk onze vacatures:

Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim