Het werving- en selectieonderzoek 2019

Door: Nicole Hagendoorn 23-9-2019

Categorie├źn
:
Algemeen,

Hoe denken organisaties over werving- en selectiebureaus? Naar aanleiding van die vraag startten wij deze week ons 'Werving- & selectieonderzoek 2019'. Laat je mening achter in ons onderzoek en help ons onze dienstverlening te optimaliseren!

Wat zijn volgens organisaties de voor- en nadelen van werving- en selectiebureaus? Wat verwachten zij van werving- en selectiebureaus? Welke vragen hebben organisaties bij onze dienstverlening en wat zien zij graag anders? Deze en andere vragen over de dienstverlening van werving- en selectiebureaus komen terug in ons 'Werving- & selectieonderzoek 2019'. Het doel? Een goed beeld krijgen van de klantverwachting, zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren.

Er zijn nog veel vragen rondom de dienstverlening van werving- en selectiebureaus. Het is ons niet onopgemerkt gebleven dat klanten vaak niet weten welk proces er plaatsvindt achter het vinden van de juiste kandidaat. Dit triggerde nieuwsgierigheid. Nieuwsgierigheid naar de andere beelden en verwachtingen van onze klanten. De uitkomsten van onze enquete kunnen ons uiteindelijk helpen om onze dienstverlening en ons imago te verbeteren en om de vragen van onze klanten rondom de dienstverlening van werving- en selectiebureaus te beantwoorden.

Kortom: heb je wel eens professioneel te maken gehad met een werving- & selectiebureau? Of heb je indirect iets meegekregen over de dienstverlening van een werving- en selectiebureau? Laat je mening achter in ons onderzoek: ga naar het onderzoek. 

We zijn je alvast erg dankbaar voor je deelname en verzekeren je dat de uitkomsten van dit onderzoek niet alleen voor ons, maar ook voor jou iets opleveren in de toekomst. 
 

Benieuwd naar wat wij doen? Lees meer over onze dienstverlening

Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim