Sander Schramade, Salarisadministrateur bij Sioux: “Bij Sioux wordt iedereen gewaardeerd om zijn kennis en kunde”

Door: Nicole Hagendoorn 23-1-2020

Categorieën
:
Algemeen,

Bij Sioux in Eindhoven gingen we in gesprek met Sander Schramade. Sander is Salarisadministrateur en vanwege zijn vertrek is Sioux op zoek naar een nieuwe collega. Sander vertelt over de werksfeer op het kantoor en wat zijn opvolger te wachten staat.

Kun je je in het kort even voorstellen?

Mijn naam is Sander Schramade en ik kom uit de omgeving van Breda. Ik werk nu 2,5 jaar met veel plezier bij Sioux. Mijn studieachtergrond is Human Resource Management en ik ben eigenlijk vrijwel direct in de salarisadministratie gerold. Ik ben goed thuis in HR & payroll processen en cijfermatig weet ik de weg goed te vinden. Ik leef op in een organisatie waarbij veel ruimte is voor zelfontwikkeling en waar een open cultuur heerst.

Je hebt een tijd bij Sioux gewerkt. Kun je vertellen wat ‘typisch Sioux’ is?

Sioux is een informele organisatie waar iedereen gewaardeerd wordt om zijn kennis en kunde. Collega’s zijn makkelijk benaderbaar en iedereen maakt graag tijd voor je vrij.

Kun je het kantoor omschrijven waarbinnen je werkt?

De afdeling finance zit in een recent gerenoveerd gebouw met kantoortuinen waar alleen de vergaderruimtes een deur hebben. Dit typeert mede de open organisatie. 

Waarom heb je besloten weg te gaan bij Sioux? 

Mijn vorige werkgever heeft een mooie uitdaging liggen en gevraagd of ik die mede op wil pakken. Zonder dit aanbod zou ik zeker nog enkele jaren bij Sioux zijn gebleven!

Wat wordt je nieuwe functie? 

Mijn nieuwe rol is bij mijn vorige werkgever, de Efteling, als Specialist Salarisadministratie.

Wat gaat de nieuwe Salarisadministrateur doen bij Sioux? 

Er liggen veel mooie opdrachten klaar voor de nieuwe salarisadministrateur. Naast de maandelijkse verloning houd jij je bezig met advies over arbeidsvoorwaarden (in samenspraak met HR). Daarnaast krijgt Sioux een nieuw ERP systeem en is er vanuit HR de wens voor een gedegen HR tooling. Hierbij speel jij een belangrijke rol!

Wat vond je het mooist aan je functie binnen Sioux? 

De diversiteit en afwisseling in werkzaamheden in combinatie met de leuke en gezellige collega’s. Er is volop ruimte voor zelfontplooiing.

Wat maakt (werken voor) Sioux uniek?

Sioux beweegt zich in een dynamische markt waarin aandacht voor medewerkers een grote rol speelt. Er zijn wekelijkse activiteiten omtrent voeding en beweging en regelmatig worden kennis workshops georganiseerd.

Waarom zou een kandidaat voor werken bij Sioux moeten kiezen?

Sioux is een mooi bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. Het finance team waarin je terecht komt zit vol energie. Een topplek om bij te mogen horen.

Benieuwd naar de vacature voor Salarisadministrateur?

Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim