Wim: “Het vieren van successen is cruciaal”

Door: Wim van den Nobelen 31-10-2019

Categorieën
:
Algemeen,

De afgelopen maanden waren succesvol voor Strictly People, met groei in het aantal collega’s, opdrachten, successen, maar ook timmert Strictly People hard aan de weg richting de toekomst. We spraken Wim, recruiter en eigenaar van Strictly People, over het succes van de afgelopen maanden en vroegen hem hoe hij de toekomst ziet.

Hoe zijn de afgelopen maanden voor Strictly People geweest?

Strictly People groeit. Niet alleen in het aantal collega’s en omzet, maar ook wat betreft de inzet van nieuwe technologieën. Groeien gaat met ups en downs en als we winnen vieren we dat. 

Wat is de kracht van Strictly People?

Wij geloven in ons concept, dat gebaseerd is op een taakverdeling in plaats van op functies. Ons proces is onderverdeeld in 5 specialistische onderdelen: sales, sourcing, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en backoffice/operations. Het idee? Bij Strictly People doe je wat je graag doet en waar je dus goed in bent of goed in wil worden. Door op taakniveau te werken ontstaan er specialisten en is het geheel een multiplier in plaats van een optelsom. 

Hoe investeert Strictly People in de toekomst?

We investeren veel in software, een nieuwe website, processen en kennis. We reserveren wekelijks tijd om na te denken over efficiëntie en communicatie, maar ook discussiëren we over hoe de kandidaat en klant te benaderen. Welke tone of voice gebruik je? En hoe denken we het best met de klant mee om hun probleem op te lossen? 

Dit heeft de afgelopen jaren geleid tot een groei. Een groei van mensen, want mensen maken een bedrijf. Technologie is een hulpmiddel, een hulpmiddel dat steeds belangrijker wordt, maar recruitment is de komende jaren zeker nog een mensenbusiness. Omdat onze klanten onze inzet en toewijding enorm waarderen en wij waarmaken wat we beloven kunnen we groeien.

Hoe worden successen gevierd? 

Groeien gaat natuurlijk niet zonder ups and downs. Om er een keer een oneliner in te gooien: we verliezen nooit, maar winnen of leren. En als we winnen dan vieren we dat. Met muffins, champagne, sushi en meer. Het vieren van successen is cruciaal. Dromen nastreven en doelen behalen is pas leuk als de weg ernaartoe leuk is. Het is net een loopbaan. Nieuwe uitdagingen, nieuwe mensen ontmoeten en jezelf ontplooien.

Benieuwd naar wat wij doen? Lees meer over onze dienstverlening

Of bekijk onze vacatures:
Vacatures Finance
Vacatures Salarisadministratie
Vacatures Interim