Maak kennis met Giulia

Door: Giulia Henriques Dupret 14-2-2018

Categorieën
:
Algemeen,

blog_image:article_strict_15185947805a83eadc1aabb.png:end_blog_image
Maak kennis met Giulia, de nieuwste aanwinst van het Strictly People Arbeidsmarktcommunicatie team. Als stagiaire zal Giulia zich de komende 20 weken storten op alles wat maar met marketing en communicatie te maken heeft.

Hallo daar! Wat leuk dat je mijn blog leest! Mijn naam is Giulia Henriques Dupret, 20 jaar oud en ik woon momenteel in Schiedam. Sinds afgelopen maandag ben ik de nieuwe stagiaire Arbeidsmarktcommunicatie bij Strictly People. Ik studeer Small Business and Retail Management: Entrepreneurship aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde studiejaar en ga ik mijn stageperiode afleggen binnen Strictly People.

Waarom heb ik gekozen voor een stageplek bij Strictly People?
Een paar maanden geleden was ik hard op zoek naar een stageplek op het gebied van Marketing en Communicatie. Omdat ik nog niet zo goed weet wat ik na mijn opleiding wil gaan doen was ik op zoek naar een stageplek waarbij ik op meerdere vlakken ervaring op kan doen. In het eerste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen op de Marketing & Communicatie afdeling bij de Euromast. Daarom wilde ik tijdens deze stage graag ervaring opdoen in een hele andere branche. Na een lange, eigenlijk niet succesvolle zoektocht, besloot ik om een oproep te plaatsen op LinkedIn. Vrij snel kreeg ik een leuke reactie van Saskia van Dam, Arbeidsmarktcommunicatie Specialist bij Strictly People. Na het eerste gesprek was ik erg enthousiast en gelukkig was dit gevoel wederzijds. Hierdoor besloot ik om direct te kiezen voor Strictly People.

Tijdens mijn stageperiode wil ik graag meer kennis opdoen van social media tools en meer ervaring opdoen op het gebied van online communicatie. Daarnaast zou ik Strictly People de komende 6 maanden willen helpen verder te ontwikkelen hierin. Maar ik hoop tijdens mijn stage bij Strictly People ook zeker mezelf verder te kunnen ontwikkelen en te ontdekken waar mijn interesses liggen. Hopelijk heb ik na deze stageperiode meer inzicht in wat ik in de toekomst zou willen gaan doen.

Mijn eerste indruk van Strictly People?
Wat een leuk bedrijf zeg! Toen ik voor het eerst het kantoor binnen kwam lopen bij Strictly People voelde ik me eigenlijk gelijk thuis. Iedereen zorgt ervoor dat je je meer dan welkom en gewaardeerd voelt. Ik weet zeker dat ik hier een hele leuke en leerzame tijd tegemoet ga!

Bedankt voor het lezen van mijn eerste blog! En vergeet Strictly People niet te volgen op onze socials om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures!

Jullie horen gauw weer iets van mij,
Giulia Henriques Dupret

Naar onze vacatures
> Meer weten over onze dienstverlening? Lees meer