Door de ogen van studenten: “Unieke taken en unieke talenten”

Door: Nicole Hagendoorn 21-11-2019

Categorieën
:
Algemeen,

Drie enthousiaste studenten van de opleiding Communicatie bezochten Strictly People als oriëntatie op hun stageperiode. In deze blog én een video stellen ze zich voor en vertellen ze hoe ze hun dag bij Strictly People ervaren hebben.

Wij zijn Fleur, Levi en Isabel en wij studeren Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. In het 2e jaar van onze studie volgen wij projectweek B. In deze week kregen wij de mogelijkheid om 2 bedrijven te bezoeken ter oriëntatie voor onze stage in het 3e jaar. Eén van deze bedrijven was Strictly People. Dit bedrijf was voor ons nog onbekend. Wij gingen daarom ook met een open blik naar dit bedrijf toe. Toen wij binnenkwamen merkten we gelijk de warme sfeer in het bedrijf. We kregen een goed gevoel en werden met open armen ontvangen. 

De werkomgeving is erg open waardoor er een goed teamverband is. Intern zijn de werknemers erg trots en enthousiast over het bedrijf. Hierdoor zijn ze erg gemotiveerd om hun taken goed te vervullen. Iedereen wordt behandeld als een gelijke. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen unieke taak die past bij hun unieke talenten. Elke werknemer weet zijn taken waardoor er een duidelijke en zichtbare structuur is. 

Strictly People heeft ons positief verrast. Er is door dit bezoek een deur voor ons geopend waarvan wij niet wisten dat die bestond. We willen het team van Strictly People bedanken voor het enthousiasme en de gastvrijheid!

Fleur, Levi en Isabel maakten ook een video over hun dag bij Strictly People. Bekijk 'm hieronder:

 

Onderdeel worden van het Strictly People team? Dat kan! We zoeken namelijk een Junior Recruiter. Bekijk de vacature.