Joyce Wubben: "We zijn eerlijk naar elkaar, werken hard en hebben de klant voorop staan."

Door: Saskia van Dam 18-2-2020

Categorieën
:
Algemeen,

We gingen in gesprek met Joyce Wubben, medewerker personeels- en salarisadministratie bij DrieVierDrie, NegentigTien, David en Fooks; vier aan elkaar gelieerde bedrijven die in elkaars verlengde werken en klanten door heel Nederland helpen met hun salarisadministratie. Vanuit het prachtige kantoor in de Nijmeegse binnenstad vertelt Joyce enthousiast over haar rol binnen het bedrijf, over de organisatie en over de Senior Salarisadministrateur die Strictly People voor het bedrijf zoekt.

Kun je je in het kort even voorstellen?

Mijn naam is Joyce Wubben en ik ben medewerker personeels- en salarisadministratie.

Wat vind je het mooist aan jouw eigen functie?

Ik ben bij de start van Drievierdrie in dienst gekomen en heb zo alle aspecten mee mogen maken. Van alle nieuwe klanten tot de ontwikkeling van Fooks. En van alle processen en klantafspraken tot de implementatie van een nieuw salarispakket.
We nemen voor onze klanten vaak alles omtrent personeels- en salarisadministratie uit handen. Dat betekent dat we bij alles wat we doen, na moeten denken over de gevolgen. Een aanpassing in de arbeidsduur betekent niet alleen iets voor de salarisadministratie, maar ook voor een pensioenfonds. Dit is voor elke klant weer anders.

Wat maakt de organisatie volgens jou bijzonder?

We hebben een open sfeer waarin iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. De klant staat centraal en die moet dan ook tevreden zijn. Hier zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor.  Er wordt daarnaast goed gekeken naar de eigenschappen van iedereen en welke werkzaamheden en rol vervolgens het beste bij je passen. Ieders specifieke kwaliteiten worden gezien en gewaardeerd.  

Kun je het kantoor omschrijven?

We zitten in hartje centrum in een oud pand. De werkplek is ingericht als een kantoor, maar dan wel heel huiselijk.

Wie zoeken jullie?

We zoeken een Salarisadministrateur die binnen ons team past. We zijn eerlijk naar elkaar, werken hard en hebben de klant voorop staan. We zijn een energiek en hectisch bedrijf, dat moet je aanspreken. We zoeken iemand met ervaring en kennis op het gebied van salarisadministratie. Maar wel iemand die ook het uitvoerende werk wil doen. Er liggen veel uitdagingen op het gebied van inhoudelijke kennis, procesverbeteringen, cao’s, journaalposten, rapportages etc. Maar daarnaast hebben we ook behoefte aan iemand die mee gaat werken in het team van salarisadministratie en die ook daadwerkelijke salarisverwerkingen gaat draaien.

Benieuwd naar de vacature van Senior Salarisadministrateur bij deze bruisende organisatie? Bekijk 'm hier!

Of bekijk onze andere vacatures: 

Vacatures Finance 
Vacatures Salarisadministratie 
Vacatures Interim