Snel zoeken

 

Blog

Categorie: Algemeen
Saskia van Dam18-02-2020 15:46

We gingen in gesprek met Joyce Wubben, medewerker personeels- en salarisadministratie bij DrieVierDrie, NegentigTien, David en Fooks; vier aan elkaar gelieerde bedrijven die in elkaars verlengde werken en klanten door heel Nederland helpen met hun salarisadministratie. Vanuit het prachtige kantoor in de Nijmeegse binnenstad vertelt Joyce enthousiast over haar rol binnen het bedrijf, over de organisatie en over de Senior Salarisadministrateur die Strictly People voor het bedrijf zoekt.

105bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Saskia van Dam12-02-2020 9:56

Bij B&S in Dordrecht gingen we in gesprek met salarisadministrateur Aad Groenenboom. Aad is al sinds 1977 werkzaam bij B&S en kon ons daarom alles vertellen over de sfeer op het kantoor, het werk als salarisadministrateur en wat het bedrijf zo bijzonder maakt.

124bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Michelle Kooijman11-02-2020 0:00

Onze sourcers zoeken regelmatig samen met de recruiters van Strictly People naar interimmers die aansluiten op onze interim opdrachten. Om je vindbaarheid en bereikbaarheid als interimmer op LinkedIn te verbeteren heeft onze sourcer Michelle Kooijman een vijftal gouden tips voor je

187bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn23-01-2020 10:00

Bij Sioux in Eindhoven gingen we in gesprek met Sander Schramade. Sander is Salarisadministrateur en vanwege zijn vertrek is Sioux op zoek naar een nieuwe collega. Sander vertelt over de werksfeer op het kantoor en wat zijn opvolger te wachten staat.

415bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn21-01-2020 9:54

Na vijf maanden is het moment daar: het einde van mijn stage bij Strictly People. Wat een leuke tijd heb ik hier gehad. Ik heb veel geleerd en ook veel gelachen. Het is een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

163bekeken
Geen reacties
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.