Snel zoeken

 

Blog

Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn12-11-2019 10:59

Bij DeBasisFluvius gingen wij in gesprek met Diana Knijff-Mombarg, Coördinator personeels- en salarisadministratie. Zij vertelde ons over de samenwerking met Strictly People en de openstaande vacature voor een Salarisadministrateur.

90bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn5-11-2019 14:43

Bij mth gingen wij in gesprek met Jochem van den Berg, Adviseur Loonheffingen/Arbeidsrecht bij mth. Mth is een full service financieel advieskantoor. Jochem vertelde ons wat nu ‘typisch mth’ is en welke mooie uitdaging er op nieuwe collega’s ligt te wachten.

294bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Wim van den Nobelen31-10-2019 9:33

De afgelopen maanden waren succesvol voor Strictly People, met groei in het aantal collega’s, opdrachten, successen, maar ook timmert Strictly People hard aan de weg richting de toekomst. We spraken Wim, recruiter en eigenaar van Strictly People, over het succes van de afgelopen maanden en vroegen hem hoe hij de toekomst ziet.

150bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn22-10-2019 15:34
 

Deze week stellen wij onze collega Michelle Kooijman aan je voor. We hielden een interview met haar op de werkvloer en spraken over haar werk als Sourcer, het kantoorleven en haar goede gevoel bij Strictly People. En als kers op de taart heeft ze een goed advies voor sollicitanten.

138bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn17-10-2019 9:37

Bij TULLP B.V. spraken wij Ellen Wensing, HR-medewerker. TULLP B.V. is een productie-/salesorganisatie met veel internationale klanten. Ellen vertelde ons over haar rol binnen de organisatie en de openstaande vacature. 

153bekeken
Geen reacties
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.