Snel zoeken

 

Blog

Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn17-10-2019 9:37

Bij TULLP B.V. spraken wij Ellen Wensing, HR-medewerker. TULLP B.V. is een productie-/salesorganisatie met veel internationale klanten. Ellen vertelde ons over haar rol binnen de organisatie en de openstaande vacature. 

62bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Nicole Hagendoorn15-10-2019 10:29

Wij gingen in gesprek met Babette Louwers, algemeen operationeel directeur bij Delta HR & Payroll. Delta HR & Payroll is een dienstverlener op het gebied van Payroll en HRM. Babette vertelde ons over de openstaande vacature en wat er nu typisch Delta HR & Payroll is.

130bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Jos Roest8-10-2019 14:49

Mij valt op dat in veel vacatureteksten naast harde criteria ook teksten staan als “het werkt in je voordeel”, “het is een pluspunt als ...” of “zeker reageren als ...”. Het idee hierachter is dat wanneer je voldoet aan die criteria, je zeker gaat solliciteren en de mismatchen uitgesloten worden door de extra drempel. Maar werkt dit wel?

381bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Saskia van Dam4-10-2019 9:29

Bij CROP accountants spraken wij Marcel van Bakel, Coordinator HR Services. CROP accountants helpt ondernemers vooruit, zodat zij tijd en energie overhouden om te besteden aan het ondernemen.

162bekeken
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Amriesh Rambhajan1-10-2019 13:50

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe Recruiter: Amriesh Rambhajan. In deze blog kom je meer over hem te weten en vertelt hij waarom hij voor Strictly People heeft gekozen.

265bekeken
Geen reacties
Om je de beste ervaring te bieden tijdens je bezoek aan onze website maken we gebruik van cookies. Benieuwd waarom en waarvoor? Lees onze cookieverklaring.